Fiul lui Gică Popescu, reacție categorică la adresa naționalei. Ce a transmis fotbalistul

Nicolas Popescu Echipa Nationala de Fotbal Gica Popescu Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 04 Octombrie 2022, 23:17
Data actualizarii: Marti 04 Octombrie 2022, 23:16

Nicolas Popescu are 19 ani și joacă pentru FC Voluntari din vara anului 2022.

Nicolas Popescu este produsul Academiei Hagi. În 2019, a pășit la echipa mare a Viitorului (n.r. actuala Farul), iar Gheorghe Hagi l-a cedat în august 2022 la FC Voluntari.

Cotat la 100.000 euro, conform site-urilor de specialitate, fiul marelui Gică Popescu a vorbit despre faptul că își dorește să reprezinte naționala României și despre Ianis Hagi, pe care-l consideră un apropiat de-al lui.

Nicolas Popescu: „Sunt sigur că am multe de arătat”

„Îl consider pe Ianis ca pe un frate, nu ca pe un prieten. Sunt sigur că se va întoarce mai puternic. Sunt sigur că am multe de arătat şi sper să joc în România, să joc la echipa naţională.”, au fost cuvintele lui Nicolas Popescu, potrivit AS.ro.

Cifrele lui Nicolas Popescu

În această stagiune, Liviu Ciobotariu a mizat pe Nicolas Popescu doar 28 de minute: două în remiza albă cu Universitatea Cluj (0-0) din etapa a șaptea și 26 în înfrângerea cu CFR Cluj (0-4) din runda imediat următoare.

În rest, fiul lui Gică Popescu a stat pe bancă în remizele cu FC Botoșani (1-1), FCSB (1-1), Universitatea Craiova (1-1), victoria cu FCU Craiova (1-0) și eșecul cu FC Rapid (0-1).

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!