FCU Craiova va avea antrenor nou! Dezvăluirea făcută de „interimarul” Florin Drăgan

Florin Dragan Dinamo FCU Craiova Superliga Florin Drăgan
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Sambata 16 Septembrie 2023, 00:02
Data actualizarii: Sambata 16 Septembrie 2023, 08:04

FCU Craiova a învins-o pe Dinamo cu scorul de 1-0 (0-0), vineri seara, pe Arena Naţională, într-un meci din etapa a noua a Superligii.

La finalul meciului, Florin Drăgan, antrenorul interimar al oltenilor, a dezvăluit că așteaptă un coleg cu licență PRO în următoarele zile.

Drăgan a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo.

„Un meci dificil, știam că vom juca împotriva unei echipe puternice, cu un antrenor extraordinar.

Pasează foarte bine, ies ușor din zona unu, știam că ne va fi foarte greu să-i prindem. A trebuit să suferim, să ne retragem deliberat și să încercăm să-i prindem pe contraatac.

Lucrăm la antrenamente (n.r. - partea defensivă), ne-a ieșit acum. Ușor-ușor reușim să fim mai pragmatici. Stăm mai bine, închidem mai bine culoarele, ne apărăm mai bine la fazele fixe.

Antrenor cu licența PRO, așteptat la Craiova

Cu siguranță va veni cineva. Este nevoi de un antrenor cu licență PRO. Eu sunt licențiat A, colegul meu, la fel. Noi suntem angajații clubului și de asta suntem aici, când este novoie, să ajutăm.

Calitatea jucătorului. Până la urmă, oricât am antrena și oricât de organizați am fi, depindem de calitatea jucătorilor”, a spus Florin Drăgan, la finalul meciului.

FC U Craiova este la a doua victorie consecutivă, după 4-0 cu Farul. Dinamo a obţinut un singur punct în ultimele trei etape şi a marcat un singur gol.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!