Pericol pentru Hagi! Încă un fotbalist și-a anunțat intențiile de a pleca de la Farul: ”Nu pot să mint!”

constantin grameni farul Gica Hagi Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 19 Aprilie 2024, 23:03
Data actualizarii: Vineri 19 Aprilie 2024, 23:03

Farul a învins-o cu scorul de 5-1 pe CFR Cluj, în etapa a cincea din Superliga României.

Elevii lui Gică Hagi au făcut spectacol la Ovidiu. Louis Munteanu (minutul 22), Ionuț Cojocaru (minutele 41, 78), Constantin Grameni (minutul 67) și Cristi Ganea (minutul 83) au marcat pentru formația de la malul mării, în timp ce unicul gol marcat de CFR Cluj a fost semnat de Philip Otele (minutul 76).

Constantin Grameni: ”Nu pot să mint că nu mi-aș dori să prind un transfer!”

Constantin Grameni, unul dintre marcatorii Farului, a vorbit despre șansele de a părăsi echipa lui Gică Hagi la finalul acestui sezon. Fotbalistul a recunoscut că și-ar dori să prindă un transfer în străinătate, însă a declarat că nu se gândește deocamdată la acest lucru.

Grameni vrea să o ajute pe Farul să încheie sezonul pe locul doi, poziție care duce în cupele europene, iar abia apoi se va gândi la un transfer.

Nu ne așteptăm să învingem de o asemenea manieră, dar de făcut un joc bun, un joc spectaculos, ne așteptam. Am vorbit între noi, am vorbit și cu Mister, trebuia să legăm victorii, suntem încă campioana României și trebuia să demonstrăm acest lucru și pe teren. Ne luptăm pentru locul doi și sperăm să ajungem acolo și să ne menținem.

Cred că împotriva echipelor bune ale clasamentului, care ies la joc știm să jucăm mult mai bine, pentru că se creează mult mai multe spații, putem să profităm și de aia ne descurcăm mult mai bine. Și în sezonul regulat, tot cu echipele de la mijlocul clasamentului și cele de jos ne-am încurcat. E încă o confirmare că suntem o echipă valoroasă.

La finalul sezonului regulat, când ne luptam să prindem play-off-ul, nu ne gândeam atât de departe. Pe noi lumea ne vedea pe locul 5-6 cu Sepsi. Suntem bucuroși că ne-au ajutat și jocul rezultatelor și victoriile noastre. Trebuie să profităm de această șansă dacă ni s-a ivit.

Față de anul trecut, am avut mai puține realizări, iar acest lucru m-a făcut să mă gândesc, doar că nu mi-a influențat jocul. Am încercat să ajut echipa, dacă vin și golurile e mult mai bine, dar vedem. E o luptă grea, cred că se va juca până în ultima etapă pentru locurile de cupele europene.

Nu pot să mint și să spun că nu mi-aș dori. Orice jucător care e la clubul ăsta vrea să dea totul pe teren, să câștige toate meciurile, să se afirme în Superligă și să facă pasul mai departe, pentru că până la urmă acolo este fotbalul de calitate. Normal că îmi dorescu, acum voi vedea dacă va veni, dacă nu. Eu voi da totul pentru echipă până la final și apoi vom discuta la vară”, a spus Constantin Grameni la finalul meciului.

  • 21 de ani are Constantin Grameni.
  • Două milioane de euro este cota de piață a lui ”Dina” Grameni.

În urmă cu doar câteva zile, Louis Munteanu a declarat că probabil meciurile rămase din play-off sunt ultimele pentru el în echipamentul formației din Ovidiu.

Clasamentul din play-off-ul Superligii

Clasamente oferite de Sofascore
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!