FCSB - Universitatea Craiova | Cum ar putea arăta formula de start trimisă de Elias Charalambous

FCSB echipa fcsb Elias Charalambous Universitatea Craiova Superliga Elias Charalambous, antrenor FCSB
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 07 Aprilie 2024, 12:52
Data actualizarii: Duminica 07 Aprilie 2024, 13:22

FCSB - Universitatea Craiova, LIVE BLOG pe www.sport.ro, are loc duminică seara, de la 20:30, pe Arena Națională din București. 

FCSB nu se poate baza la meciul de duminică seara pe Alexandru Băluță și au putea juca în atac cu tridentul David Miculescu, Octavian Popescu, Florinel Coman. Revenit etapa trecută după o accidentare, Vlad Chiricheș a dat siguranță defensivei roș-albastre printr-o evoluție sigură în victoria de la Ovidiu, scor 1-0 cu Farul Constanța. 

Linia de mijloc a echipei lui Gigi Becali e formată din trioul clasic, care-i cuprinde pe Mihai Lixandru, Adrian Șut și căpitanul Darius Olaru. 

  • Elias Charalambous, antrenor FCSB

Cum ar putea arăta primul 11 trimis de Elias Charalambous 

Târnovanu - V. Crețu, Dawa, Chiricheș, Radunovic - Lixandru, Șut, Olaru - Miculescu, Oct. Popescu, Fl. Coman

Bilete la FCSB - Universitatea Craiova

 

"Casele de bilete de la Arena Națională (Bulevardul Basarabia, Strada Maior Ion Coravu) vor fi deschise începând cu ora 11:00 și până la începerea meciului.

- biletele online vor fi disponibile pe www.bilete-fcsb.ro până la ora 19:00.

- accesul spectatorilor se va face începând cu ora 18:30.

Vă amintim faptul că, în condițiile în care partida este una cu grad de risc ridicat, biletele sunt nominale, iar suporterii sunt obligați să aibă asupra lor, atunci când vor ajunge la meci, un document de identitate.

De asemenea, conform legislației în vigoare, toți spectatorii sunt obligați să se supună unui control corporal la intrarea pe stadion. Vă așteptăm alături de noi!", au scris cei de la FCSB, pe rețelele sociale. 

Ivaylo Petev, antrenorul oltenilor a prefațat meciul la conferința de presă. Tehnicianul bulgar se așteaptă la un meci foarte dificil împotriva liderului din clasament, însă este convins că va fi un adevărat spectacol pentru toți cei prezenți pe Arena Națională.

”Va fi un meci foarte frumos, cred că stadionul va fi plin, cu atmosferă bună, noi o să ne străduim ca de fiecare data să facem un joc bun şi sperăm să câştigăm.

Nu voi spune nimic diferit față de ce am spus acum trei luni când am jucat cu ei. Cei de la FCSB au patru-cinci jucători foarte buni, este o echipă bună, dar nu sunt de netrecut.

După meciul cu Oţelul, care nu a fost bun pentru noi, avem foarte puțin timp de recuperare pentru jucători. Am folosi foarte multă energie, dar asta este munca noastră. Trebuie să arătăm mai bine.

Se poate spune și așa (n.r. că este o ocazie pentru Universitatea Craiova să își ia revanșa). Este un meci de campionat, noi vom ieși la joc și vom căuta victoria. Mă aștept la orice de la ei, fiecare echipă are obiectivul ei. Dacă ei joacă ofensiv, noi trebuie să ne apărăm bine și dacă avem mingea, trebuie să atacăm. Sper să fie un meci frumos, e un meci deschis”, a spus Ivaylo Petev la conferința de presă.

Standings provided by Sofascore

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!