Lovitură pentru FCSB! Cât va lipsi Alexandru Băluță + 5 jucători, OUT pentru meciul cu Universitatea Craiova

alexandru baluta FCSB Universitatea Craiova Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 05 Aprilie 2024, 20:00
Data actualizarii: Vineri 05 Aprilie 2024, 19:59

FCSB are probleme de lot înaintea meciului cu Universitatea Craiova, care se joacă duminică, de la ora 20:30, în runda a treia din play-off.

Pe lângă problemele lui Ovidiu Popescu, Luis Phelipe, Alexandru Pantea și Ionuț Panțîru, ale căror accidentări erau deja cunoscute, FCSB nu se va putea baza nici pe Alexandru Băluță.

Alexandru Băluță, OUT între 3 și 4 săptămâni

Băluță a suferit o accidentare musculară și va lipsi între trei și patru săptămâni, a anunțat Mihai Stoica. Atacantul liderului va rata astfel duelurile din play-off cu Universitatea Craiova, CFR Cluj, Rapid și Sepsi.

Vestea bună pentru FCSB este revenirea lui Siyabonga Ngezana. Sud-africanul a ieșit accidentat la ultimul meci, iar Gigi Becali anunța că stoperul ar putea evolua pe postul de fundaș dreapta la meciul cu Universitatea Craiova, dacă va fi apt.

"Băluță va lipsi între 3 și 4 săptămâni. Nu e incert, lipsește cu certitudine. Are o problemă musculară, e într-o zonă unde Marijana Kovacevic nu poate să intervină. Vom juca fără Băluță 3 sau 4 meciuri.  Luis Phelipe nu e, Ovidiu Popescu nu e, Pantea nu e, Panțîru nu e. Ngezana e bine. S-a antrenat bine și ieri, și azi", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Siyabonga Ngezana, fundaș dreapta la FCSB, noua găselniță a lui Becali

În cazul în care Siyabonga Ngezana se va recupera la timp după accidentarea din meciul cu Farul, Gigi Becali spunea că se gândește să îl trimită pe sud-african pe postul de fundaș dreapta contra Universității Craiova, iar Vlad Chiricheș și Joyskim Dawa să fie cuplul din centrul defensivei.

"La ora asta nu știu primul 11. Nu știu dacă va fi Ngezana. Dacă e Ngezana, pot să joace și Ngezana, și Dawa, și Chiricheș. Pot juca toți trei, poate joacă unul fundaș dreapta ca să nu mai respire. Ngezana, dacă e fundaș dreapta, nu respiră nimeni pe acolo. Ngezana a jucat și fundaș dreapta.

Dacă are viteză și forță, poate să joace fundaș dreapta oricând. Încă nu m-am gândit la echipă, trebuie să mă gândesc săptămâna asta și să mă consult cu Pintilii și Charalambous. Și cu MM, cu toți trei mă consult. Hotărârea finală o iau eu, dar mă consult cu ei cum ar fi mai bine.

Azi o să știm dacă Ngezana va juca contra Craiovei. A încasat o lovitură. Nu are ruptură", a spus Gigi Becali, luni, la Fanatik.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!