EXCLUSIV Ciprian Marica a pus tunurile pe un fotbalist de la FCSB: „Nu degeaba a fost jucător de San Marino!”

Ciprian Marica Andrea Compagno FCSB Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 19 Septembrie 2022, 10:23
Data actualizarii: Luni 19 Septembrie 2022, 10:31

Fostul internațional Ciprian Marica a avut un atac devastator la adreasa unuia dintre jucătorii transferați de FCSB în această vară.

Marica l-a criticat dur pe Andrea Compano, care deși a reușit să marcheze de două ori pentru FCSB în cele cinci meciuri disputate pentru vicecampioana României, nu arată forma pe care a traversat-o la FCU Craiova.

Fostul internațional român consideră că Gigi Becali a aruncat trei milioane de euro pe geam prin transferul lui Miculescu și al lui Compagno la FCSB.

„Pare că se confirmă ceea ce-mi spuneau niște prieteni și anunme că FCSB aruncă trei milioane de euro pe geam. De ce spun asta?

Mă refer la Miculescu, destul de șters, destul de palid. Cât și Compagno. Am văzut ceva ce nu am mai văzut de mult. Avea cinci mentri în fața lui Screciu și cu toate astea jucătorul Craiovei i-a luat fața.

Să vină un fundaș și să de depășească... mi se pare că nu întâmplător acest Compagno a fost jucător de San Marino până nu de mult”, a spus Gigi Becali la PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

Compagno, adus pe 1.5 milioane euro la FCSB

FCSB l-a transferat la sfârșitul lunii august pe italianul Andrea Compagno, în schimbul a 1.5 milioane de euro și 10% dintr-un viitor transfer.

Andrea Compagno şi-a început cariera la Catania, după care a mai jucat la Due Torri, Pinerolo, Torino, Argentina, Borgosesia, Nuorese şi Tre Fiori (San Marino), de la care a ajuns la FCU Craiova.

Compagno a marcat 26 de goluri în 60 de partide jucate pentru FC U Craiova, dintre care 17 goluri în 34 de jocuri în prima ligă a României.

În acest sezon, Comnpagno a marcat 7 goluri în 11 etape (FCSB are însă doar nouă jocuri), fiind golgheterul la zi al Superligii.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!