FCSB Billel Omrani Deian Sorescu Gigi Becali Superliga

EXCLUSIV FCSB pierde doi jucători! Becali i-a pus pe lista neagră și pleacă dacă „roș-albaștrii” nu iau titlul

FCSB s-ar putea despărți de doi jucători în vară dacă nu câștigă titlul în acest sezon.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Martie 2023, 10:41
Data actualizarii: Vineri 17 Martie 2023, 11:26

Sorescu și Omrani nu rămân la FCSB, dacă Becali nu ia titlul sau nu-i vinde pe Olaru și Compagno. Pe Olaru îl vrea Mourinho la Roma.

Becali trebuie să plătească 850 de mii de euro pentru Sorescu dacă vrea ca fostul dinamovist să râmână și din vară la FCSB.

Cu un salariu de 25 de mii de euro pe lună, Omrani are șanse mici să continue la FCSB, după ce a fost tras pe linie moartă de Becali, la fel și Tamm.

FCSB, fără antrenor principal la primul meci din playoff

Fără titlul din 2015, FCSB începe playoff-ul pe locul trei, după Farul și CFR. În primul duel, roș-albaștrii dau peste Universitatea Craiova, pe teren propriu, sâmbătă, de la ora 20:00.

„Nu cred că poate să câștige campionatul FCSB și nu cred pentru că nu are un antrenor pe marginea terenului. Orice antrenor ar veni nu are autoritate în fața jucătorilor pentru că știu că nu antrenorul ia hotărârile”, este de părere Duckadam.

Fostul stelist a lansat și un avertisment pentru viitorul antrenor al vicecampioanei FCSB: „Dacă vrei să te faci de râs pentru bani, sigur că banii sunt foarte importanți în ziua de azi, mergi. Mergi, iei banii și te faci de râs. Asta e”, a mai spus Duckadam.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!