EXCLUSIV Helmut Duckadam și-a pierdut răbdarea! Ce spune despre lupta pe palmares dintre FCSB și CSA Steaua

Helmuth Duckadam csa steaua FCSB Fotbal intern Helmut Duckadam
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Martie 2023, 10:06
Data actualizarii: Vineri 17 Martie 2023, 10:52

Războiul stelelor, început în 2014, mai ține cel puțin 10 zile. S-a amânat din nou decizia privind palmaresul. Acum, Steaua din Ghencea are Cupa Campionilor, în timp ce FCSB detine cinci titluri de campioană.

FCSB și Steaua au așteptat cu sufletul la gură decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție. Fanii din Ghencea l-au așteptat degeaba pe juristul Armatei. Talpan n-a venit. Pe 28 martie se va da decizia.

Gigi Becali este convins că îl va învinge pe Talpan în instanță: „Păi 100 la 100 o să-l câstigăm!”

Duckadam vrea un verdict cât mai curând

Helmut Duckadam, apropiat la FCSB, așteaptă cu nerăbatare decizia final în procesul pentru palmares: „Aș dori să se termine ca să știm sau să știe FCSB-ul și CSA-ul care sunt drumurile fiecărei echipe”, a spus „Eroul de la Sevilla” pentru PRO TV și SPORT.RO.

Becali a rămas fără marca Steaua, iar din 2016 n-a mai avut voie să folosească numele, așa că echipa lui a devenit FCSB. În 2019, CSA a câștigat la tribunal palmaresul Stelei, până în 2003.

FCSB a atacat decizia și Curtea de apel a impartit palmaresul - pana in 98 e al Stelei, iar din 2003 ii apartine lui FCSB. 5 ani au ramas in aer, timp in care Piturca a cucerit un titlu in Ghencea.

În joc sunt și 37 de milioane de euro, daunele pe care Steaua Armatei i le cere lui Becali pentru folosirea ilegală a mărcii timp de 10 ani.

Acum, FCSB se bate la titlu, în timp ce Steaua e în Liga 2 și joacă în Ghencea, fără drept de promovare. „Să dea Dumnezeu etapa a 7-a sau a 8-a să jucăm pe Ghencea să fim campioni!”, a mai spus Becali.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!