Liga 1

Veste uriașă pentru fotbaliștii vicecampioanei! Jucătorii lui Becali vor juca pe stadionul din Ghencea

Fotbaliștii vicecampioanei FCSB vor juca pentru prima oară pe Ghencea!

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 04 Septembrie 2021, 17:44
Data actualizarii: Sambata 04 Septembrie 2021, 22:06

Echipa națională a României va juca mâine seară pe Arena Națională împotriva selecționatei Liechtensteinului, în preliminariile Campionatului Mondial din Qatar, însă FRF a anunțat că tricolorii vor disputa pe stadionul din Ghencea meciurile cu Armenia (11 octombrie) și Islanda (11 noiembrie).

Vestea nu poate decât să-i bucure pe jucătorii vicecampioanei, care speră să joace cât mai curâd pe Ghencea. FCSB a depus deja o cerere la CSA, prin care a solicitat să dispute meciurile de pe teren propriu pe arena din Ghencea, însă singurul răspuns pe care l-a primit până acum a fost că cererea este în analiză.

Așadar, dacă FCSB nu va primi acceptul de a juca pe stadionul din Ghencea în perioada următoare, jucătorii de națională ai vicecampioanei vor putea evolua pentru prima oară pe „Templul fotbalului românesc” alături de naționala tricoloră, în meciurile cu Armenia și Islanda.

FCSB, nevoită să plece de pe Arena Națională

FCSB nu va putea disputa următoarele partide de „acasă” pe stadionul Arena Națională, din cauza evenimentelor care se vor desfășura în următoarea perioadă pe cel mai mare stadion al țării.

Fără acces pe „Arcul de Triumf” sau „Ghencea”, FCSB va disputa meciurile de pe teren propriu pe arena din Giurgiu, unde a mai evoluat și în sezoanele anterioare. (Mai multe detalii AICI!)

CITESTE SI

Modifică setările cookies