Gigi Becali andrei burlacu FCSB Liga 1 Superliga

„Cântă în corul bisericii!” Jucătorul adus de Becali la FCSB pentru că merge la biserică

Gigi Becali surprinde din noul cu alegerile pe care le face.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 05 August 2021, 18:36
Data actualizarii: Joi 05 August 2021, 18:48

Patronul FCSB a dezvăluit că l-a transferat pe Andrei Burlacu, un jucător fără calități deosebite, deoarece „este foarte cuminte și cântă în corul bisericii”.

Gigi Becali l-a cedat în această vară pe Vînă la Universitatea Craiova iar în schibul său i-a adus la FCSB pe Andrei Burlacu și Ivan Mamut.

Primul dintre cei doi nu s-a remarcat pe parcursul carierei cu evoluții de invidiat, însă are o calitate care l-a determinat pe Becali să-l ia la echipă: merge la biserică.

„De Burlacu îmi place pentru că este un băiat foarte cuminte. Merge și la biserică, cântă în corul bisericii, am auzit numai lucruri bune despre el. Lui îi fac contract doar pe un an, apoi prelungim cu încă unul, iar dacă-și face treaba atunci îi fac pe încă trei ani. Nu mă mai păcălesc cu niciun jucător să-i fac contract direct pe cinci ani”, a declarat Becali în exclusivitate pentru fanatik.ro.

Andrei Burlacu nu este singurul care ajunge la FCSB pe considerente ce țin de religie. Dinu Todoran, actualul antrenor al „roș-albaștrilor” a fost numit pe banca vicecampioanei după ce Becali a aflat că era la biserică în momentl în care MM Stoica l-a sunat pentru a-i propune să preia banca echipei a doua.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!