FCSB are un nou capitan! Dica a facut anuntul dupa egalul cu Botosani: "Hotararea a fost luata dupa o discutie cu patronul! Pintilii nu vrea"
Luni 03 Septembrie 2018, 09:42

FCSB are un nou capitan! Dica a facut anuntul dupa egalul cu Botosani: "Hotararea a fost luata dupa o discutie cu patronul! Pintilii nu vrea"

Florin Tanase nu va mai fi capitanul echipei. De acum incolo, banderola va sta pe bratul sarbului Bogdan Planic, anunta Nicolae Dica.

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 16 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

FCSB are un nou capitan. La meciul cu Botosani, Planic a primit banderola, spre surprinderea tuturor. La finalul partidei, Dica a anuntat ca ea va ramane pe bratulfundasului sarb!

Dica a anuntat la finalul partidei cu Botosani, scor 2-2, ca a luat hotararea in urma unei discutii cu Mihai Stoica si cu patronul Gigi Becali.

Antrenorul a spus ca jucatorul carora toti cei trei ar fi vrut sa fii dea banderola lui Mihai Pintilii, insa veteranul nu doreste sa o poarte.

"Pintilii, stiti foarte bine, el nu mai doreste sa fie capitanul echipei. Da, va ramane Planic. Hotararea a fost luata intr-o discutie cu Meme si cu patronul echipei, sa schimbam capitanul echipei. Si mai multe nu vreau sa comentez", a spus Dica.Textul complet al scrisorii prin care 3 lideri PSD îi cer demisia lui Liviu Dragnea