edi iordanescu FCSB fcsb - academica clinceni Liga 1

Unde a fost "șmecheria fotbalistică"? Iordănescu pune presiune după 3-2 cu Academica

FCSB s-a impus sâmbătă seara, scor 3-2, pe Arena Națională, în meciul cu Academica Clinceni. Partida a contat pentru etapa a 10-a a Ligii 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 25 Septembrie 2021, 23:55
Data actualizarii: Duminica 26 Septembrie 2021, 01:52

Gazdele au înscris prin Keşeru ‘3, Vinicius ’10 şi Stoica ’67, în timp ce pentu Academica au marcat Omoh '45 şi Cascini '89.

Academica a ajuns la opt eşecuri în campionat (şi două egaluri), fiind singura echipă fără victorie din Liga 1. Meciul a fost şi primul în campionat pentru Ionuţ Chirilă pe banca ilfovenilor, după debutul din Cupa României. FCSB a reuşit a treia victorie consecutivă în Liga 1.

Unde a fost "șmecheria fotbalistică"? 

Antrenorul vicecampioanei, Edi Iordănescu, susține că elevii săi nu au afișat o "șmecherie fotbalistică" menită le ușureze misiunea în momentele în care dețin controlul.

“Din păcate e o victorie de care nu putem să ne bucurăm cum ar fi trebuit. Mă supără că arătăm multă lipsă de maturitate şi de inteligenţă specifică fotbalistului. E foarte rău când ai 2-0 şi laşi controlul jocului. Trăim din nou periculos cu un gol primit pe final. Atât timp cât arătăm atâta fragilitate mentală este foarte greu să nu te expui. 

Lipsa de maturitate, de şmecherie fotbalistăcă m-au supărat. Am gestionat prost finalul de primă repriză, am gestionat prost finalul reprizei a doua.

Trebuie mai multă comunicare în teren, mai multă responsabilitate, să fim mai inteligenţi în teren şi chiar mai şmecheri. Clinceniul din două ocazii ne-a marcat două goluri, însă ai să faci 4-1, să faci 3-0, ai să te desprinzi...”, a spus Edi Iordănescu, la finalul partidei de pe Arena Națională.

Modifică setările cookies