FCSB Ghencea Mihai Stoica Stadionul Ghencea Superliga

FCSB a fost refuzată, din nou, să joace pe Ghencea, deși nu se mai joacă vreun meci în 2022: "E răspunsul final, nu se poate!"

FCSB și-a dorit să joace ultimele două meciuri din acest an pe Ghencea, însă cererea le-a fost respinsă și de această dată. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 08 Decembrie 2022, 23:47
Data actualizarii: Joi 08 Decembrie 2022, 23:32

Deși a făcut mai multe cereri oficiale de-a lungul timpul pentru a evolua în Ghenea, FCSB nu a primit un răspuns favorabil până în prezent, iar, spre exemplu, meciul cu CFR Cluj, din ultima etapă a sezonului trecut, s-a disputat la Buzău.

Răspunsul primit de FCSB la solicitarea făcută

Managerul general al vicecampioanei României a dezvăluit că s-a făcut o cerere pentru ca ultimele două partide din acest an ale echipei să se joace pe stadionul Ghencea. 

Mihai Stoica a explicat că cei de la CSA Steaua au oferit un răspuns la timp de această dată, tot negativ, motivând că fix în acea perioadă se vor face lucrări de mentenanță. 

"Deocamdată am primit un răspuns de la CSA, au răspuns în timp util de această dată. Răspunsul e că nu știe din ce motiv, dar nu ni se permite accesul. S-au expus două, primul e lipsa cadrului legislativ. 

Oricum, apoi ni se spune că de pe 15 decembrie, exact când jucăm noi cu CFR Cluj, inclusiv pe 19, când e meciul cu Botoșani, sunt programate lucrări de mentenanță la stadion. E răspunsul final, nu se poate! 

Asta e. Vom juca meciul cu CFR Cluj pe Arena Națională, va fi la o zi după Rapid - Petrolul", a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

FCSB și CSA luptă de opt ani pentru palmaresul Stelei

De opt ani, FCSB și CSA Steaua se luptă prin tribunale pentru marca și palmaresul celui mai de succes club de fotbal din istoria României, Steaua București. Deocamdată, decizia instanței este că între până în 1998 palmaresul este la CSA Steaua, 4 ani nu îi aparțin nimănui, iar din 2002 trofeele și parcursul european îi aparțin clubului din Liga 1, cu toate că pe site-ul celor de la UEFA, FCSB este acreditată cu meritele marii echipe a Stelei București. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!