VIDEO FC Argeș și-a stabilit antrenorul pentru sezonul viitor: "Săptămâna asta cred că va semna!"

FC Argeș a pierdut meciul tur cu FC Voluntari din semifinalele Cupei României, scor 0-2, iar piteștenii au anunțat la finalul jocului pe ce antrenor vor miza din sezonul viitor.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 20 Aprilie 2022, 10:19
Data actualizarii: Miercuri 20 Aprilie 2022, 10:19

Jean Vlădoiu, președintele lui FC Argeș, a anunțat că primarul Cristian Gentea va avea o întâlnire cu Andrei Prepeliță, actualul antrenor al echipei, în care îi va propune prelungirea înțelegerii, scadentă acum la finalul acestui sezon.

Andrei Prepeliță, alesul lui FC Argeș pentru sezonul următor

Prepeliță a preluat echipa la începutul anului trecut, a reușit să salveze echipa de la retrogradare, iar în acest sezon a produs surpriza și a calificat-o în play-off pe FC Argeș. 

"Așteptăm săptămâna asta, nu depinde de mine, ci de domnul Gentea. Săptămâna asta cred că va semna. Andrei așteaptă să fie chemat. Au fost și cele două jocuri și, din discuțiile cu domnul Gentea, am zis că după cele două jocuri ne vom așeza la masă și îi va face ofertă lui Andrei. Eu cred că vom semna contractul fără probleme.

Rezultatele și ceea ce am reușit la Pitești i se datorează lui Andrei și jucătorilor. Nici nu-mi fac probleme că nu vom continua cu Andrei. După, ne putem ocupa de transferuri, de jucători pentru că va fi mult mai greu anul viitor. Eu mai încă doi ani și jumătate contract. Îmi doresc foarte mult să continuăm cu Andrei", a spus Jean Vlădoiu, după meciul cu FC Voluntari.

Deși s-a calificat în play-off, FC Argeș a obținut o singură victorie în primele cinci etape, 1-0 contra lui FC Voluntari. Piteștenii ocupă locul 6, cu 27 de puncte.

Modifică setările cookies