OFICIAL FC Argeș l-a înlăturat de la putere pe Andrei Prepeliță! Ce se arată în comunicatul emis de clubul piteștean

FC Arges Andrei Prepelita Superliga Superliga Andrei Prepeliță
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 24 Octombrie 2022, 21:14
Data actualizarii: Luni 24 Octombrie 2022, 21:19

Andrei Prepeliță nu va mai fi antrenorul principal al lui FC Argeș.

Consiliul Director al Clubului FC Argeș a emis un comunicat luni seară în care au arătat faptul că lui Constantin Schumacher, antrenorul principal în acte al formației, îi vor reveni toate atribuțiile ca tehnician.

„Consiliul Director (C.D.) al Clubului FC Argeș s-a întrunit în această seară, în ședință de urgență, pentru a face o analiză a rezultatelor echipei după cele 15 partide (turul) disputate în Superligă, dar și a rezultatului din meciul cu Minaur Baia Mare, din Cupa României.

În afara evoluțiilor nesatisfăcătoare, în general, înregistrate de ”alb-violeți” în aceste partide și parcursul slab din ultimele 10 partide oficiale (1 victorie, 3 egaluri și 6 înfrângeri), în special, membrii C.D. au analizat și actele de indisciplină înregistrate în ultima perioada și ”acoperite” de către antrenorii echipei, precum și deficiențele de organizare care au condus la o stare de tensiune, atât în cadrul lotului, cât și în cadrul clubului și care pun în pericol îndeplinirea obiectivelor stabilite, de comun acord, atât de conducerea administrativă, cât și de cea sportivă, pentru sezonul 2022-2023.

Printr-o decizie unanimă, C.D. a decis ca de mâine, marți, 25 octombrie a.c., antrenorul Constantin Schumacher să fie singura persoană care va organiza și va răspunde de programul de pregătire al echipei, care va avea libertatea să ia decizii tehnico-tactice și să își desemneze colaboratorii și care, de asemenea, va răspunde de rezultatele formației noastre pentru perioada următoare.

Totodată, C.D. confirmă că asigură în continuare toate condițiile de pregătire și performanță echipei, dar dorește ca activitatea să se desfășoare la un nivel ridicat de profesionalism și implicare, atât din partea jucătorilor, cât și a antrenorilor și a personalului administrativ și sportiv, cu respect față de tradiția și istoria FC Argeș și în conformitate cu investițiile făcute.

Ignorarea publicului, a suporterilor și a conducerii clubului nu pot fi tolerate la echipa fanion a Piteștiului, iar manifestările de nemulțumire ale suporterilor echipei noastre și numărul tot mai redus de spectatori prezenți pe stadionul ”Nicolae Dobrin” reprezintă adevăratul semnal de alarmă că echipa merge în direcția greșită și că este nevoie de o schimbare. Iar concluzia este simplă: această schimbare trebuie făcută imediat și privește, în primă fază, zona sportivă. După cum știți deja, întreaga responsabilitate a strategiei de transferuri aparține managerului Ion Vlădoiu și antrenorului Andrei Prepeliță, conform condițiilor impuse de cei doi pentru garantarea și atingerea obiectivelor de performanță, dar și de eficientizare a bugetului în acest sezon.

În încheiere, C.D. asigură că va face tot posibilul să satisfacă dorința piteștenilor de a vedea fotbal de calitate și că va încerca să coopteze la FC Argeș persoane profesioniste, care să respecte clubul, istoria, tradiția și suporterii”, se arată în comunicatul emis de FC Argeș.

Andrei Prepeliță se află de la sfârșitul lui ianuarie 2021 la FC Argeș din postura de oficial, după ce s-a retras în aceeași perioadă de la aceeași echipă.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!