"Fault INVENTAT! Nu am ce sa le reprosez jucatorilor! Costache a fost senzational!" Ce a spus Miriuta dupa Dinamo 1-1 Astra
Sambata 30 Septembrie 2017, 22:50

"Fault INVENTAT! Nu am ce sa le reprosez jucatorilor! Costache a fost senzational!" Ce a spus Miriuta dupa Dinamo 1-1 Astra

Dinamo 1-1 Astra / Vasile Miriuta a criticat decizia arbitrului Marcel Barsan de a acorda fault la faza golului egalizator al lui Romario Moise.

BATAIE CAPITALA: MOROSANU VS. KEMAYO & REVENIREA LUI BENNY ADEGBUYI, PRO TV, JOI, 5 IULIE, ORA 23:30

SUPERBATALIE PENTRU SUPERCUPA! CFR Cluj - Craiova, sambata, 14 iulie, 20:30, IN DIRECT la ProTV

Vasile Miriuta si-a laudat jucatorii dupa primul punct obtinut de la venirea la Dinamo. Dupa 3 meciuri in 6 zile, Miriuta se bucura de pauza pricinuita de partidele internationale.

"Partida buna, pacat ca n-am castigat. Ii felicit pe baieti pentru atitudinea lor din repriza. Schimbare 100% de determinare. Pacat ca am luat acel gol, a fost prima data cand s-au apropiat la 30 de metri de poarta noastra, dar n-a fost fault. Am vazut faza de 10 ori, fault inventat.

Atatia cati au fost i-au aplaudat pe baieti. Au vazut si ei atitudinea, ca si-au dorit. Chiar n-am ce sa le reprosez jucatorilor. Pacat, cu o victorie eram pe locul de playoff.

Pauza ma ajuta foarte mult pentru ca sunt de putin timp. A fost Cosmin Contra care a facut o treaba foarte buna, dar el are o filosofie, eu am alta si este nevoie de timp. A fost convocat doar Hanca, Filip nu, mai bine pentru ca ramane alaturi de mine pentru ca avem mult de exersat, sa se formeze automatisme.

Voi promova jucatori tineri, ati vazut ce bine a jucat Dudea, Costache a fost senzational" a spus Vasile Miriuta la Digi Sport dupa partida.ANALIZĂ ŞTIRILE PRO TV. Ce urmează în procesul lui Dragnea şi când se dă sentinţa finală