FCU Craiova Hermannstadt playoff superliga Sepsi OSK Superliga

Fără FCU Craiova și fără Spesi OSK, în play-off. Basarab Panduru a dezvăluit ce echipă merita să fie pe locul șase

Sepsi OSK și FC U Craiova au pierdut în ultima etapă a sezonului regulat, iar cele două vor da lupta decisivă pentru play-off în rejucarea stabilită de Comisia de Recurs.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 13 Martie 2023, 09:43
Data actualizarii: Luni 13 Martie 2023, 09:57

FCU Craiova are nevoie de victorie sau remiză pentru a merge în play-off, în timp ce pentru Sepsi OSK singura variantă este victoria.

Meciul Sepsi OSK - FCU Craiova s-a disputat inițial la finalul lunii ianuarie, însă a fost suspendat în minutul 26 din cauza scandărilor xenofobe ale galeriei oltene.

Basarab Panduru consideră că altă echipă merita să ajungă în playoff
 

"Te aşteptai în repriza a doua să vezi un Sepsi mai hotărât, care chiar vrea să joace în play-off, dar părerea mea e că nu vor să joace sau nu pot.

În seara asta, mi s-au  părut amândouă puţin din amândouă, că nu pot, pentru că nu au fost periculoşi. Au început cu o echipă super ofensivă, dar care nu a reuşit să treacă centrul terenului în prima repriză.

Safranko şi Rondon în atac, Safranko care, în general, centra pentru cine? Nu ştiu. Un mijloc care părea creativ, cu Gheorghe, Aganovic şi Matei, dar care nu a reuşit să facă nimic, mi s-au părut fricoşi în anumite momente.

Ceva aşa de o echipă care nu cred că merită, la ce a arătat în seara asta şi în 2023, să joace în play-off. De fapt, după meciurile din seara asta, parcă echipa care a jucat cel mai frumos fotbal pe tot parcursul anului a fost Hermannstadt.

Au un moment în care li se iau punctele alea, se întâmplă ceva acolo, nu mai fac rezultate, dar fotbalul lor a fost frumos de la începutul până la sfârşitul celor 30 de meciuri", a declarat Basarab Panduru, potrivit Orange Sport. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!