Familia lui ”Bocciu” intervine! Acuze grave la adresa conducerii de la Rapid: ”Blaturi, pariuri! El este șeful grupului infracțional”

Rapid bocciu Superliga Superliga Liviu Ungurean, alias "Bocciu" / Foto Gabriel Chirea
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 20 Martie 2024, 20:26
Data actualizarii: Miercuri 20 Martie 2024, 20:25

Liviu Ungurean (”Bocciu”), șeful de galerie de la Rapid, a fost reținut joi după o razie a Jandarmeriei București, alături de alți suporteri ai formației din Giulești.

Daniel Niculae, președintele clubului Rapid, a fost și el audiat într-un dosar care are legătură cu armele și munițiile, dar a fost eliberat în aceeași zi de mascații din Capitală.

Situația tensionată de la Rapid a fost dezvăluită joi dimineață de Dan Șucu, acționarul majoritar al giuleștenilor, care a precizat că ”a rămas perplex” după ce a aflat despre audieri.

Familia lui ”Bocciu” intervine! Acuze grave la adresa conducerii de la Rapid: ”Blaturi, pariuri! El este șeful grupului infracțional”

Vlad Baltazar, nașul lui ”Bocciu”, a avut un discurs dur la adresa conducerii de la Rapid și a precizat că șeful grupului infracțional ar fi chiar președintele Daniel Niculae.

”Miezul, focarul mizeriei este Daniel Niculae. El este șeful grupului infracțional de la Rapid. Daniel Niculae, Angelescu pariorul, Daniel Niculae cu tovarășul lui Horas din Băneasa. Au un bar al lor acolo și pun pariuri. Horas care venea și la Mogoșoaia, că Rapidul a făcut blaturi și la Mogoșoaia în divizia B. Vorbea Horas cu gluga în cap cu Niculae.

Sunt 5-6 jucători, nu-i mai enumăr că iar mă înjurați și m-am săturat. Sunt 5-6 jucători care sunt gașca lor, brigada lor. Sunt vreo doi antrenori. Unul fiind Miță Iosif. La Mutu s-au făcut (n.r. pariurile) pe sub el, n-a știut de toate. El era la alt nivel. Era Mutu, cu 12 dani la fotbal

Băieții din galerie dacă au halit din pariuri? Poți să-i condamni? Și pe mine m-a întrebat un băiat de la Tribuna a doua dacă știam că Rapid trântește meciuri. Credeți că nu profitam?! Ba da, cred că ar putea toți dintre noi.

Se știe că acum Craiova o să ne bată cu 4-1 la scor corect. Cred că toți dintre voi ați pune bani, chiar dacă sunteți cei mai înfocați rapidiști. Și eu! Mie nu mi-a spus nimeni de blaturi, că eu nu mai eram din familia Rapid”, a spus Vlad Baltazar, citat de iamsport.ro.

"Bocciu" schimbă foaia la Rapid! Mesajul transmis din arest

"Salutare dragi Rapidiști,

Prin intermediul lui Gigi Corsicanu s-a luat legătura cu avocatul lui Liviu Ungurean, iar Liviu ne-a transmis că le mulțumeste tuturor Rapidiștilor că sunt alături de el, și face apel la toată suflarea Rapidistă să fie alături de echipă, poate mai mult decât atunci când era el în peluză! Iar la meciul cu Farul și-ar fi dorit să audă galeria Rapidului până acolo unde este el reținut. 

Nu vrea să lase galeria acum la greu, și speră la o decizie favorabilă și corectă din partea instanței. Are încredere atât în instanță cât și în Dumnezeu că totul se va clarifica, și la meciul cu Craiova își dorește să conducă galeria Rapidului așa cum a făcut-o până acum. 

Liviu face apel la calm către toți Rapidiștii, iar în cazul în care decizia instanței va fi defavorabilă, atunci se va lua o hotărâre în privința viitorului galeriei Rapidului. 

Vom reveni cu detalii după decizia instanței!", a transmis pagina Visiniu.ro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!