"Bocciu" schimbă foaia la Rapid! Mesajul transmis din arest

Rapid bocciu liviu ungurean Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 18 Martie 2024, 23:02
Data actualizarii: Luni 18 Martie 2024, 23:04

Liviu Ungurean, cunoscut drept "Bocciu", liderul galeriei de la Rapid, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile în cursul zilei de vineri.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, care joi seară au reţinut 16 persoane în dosarul care vizează introducerea de materiale pirotehnice pe stadioane, au solicitat instanţei de judecată emiterea de mandate de arestare preventivă pentru trei dintre acestea. Printre persoanele reținute se numără și Liviu Ungurean.

"Bocciu" vrea ca galeria să fie alături de Rapid

În aceeași zi, Rapid a jucat împotriva Farului, în Giulești, și a pierdut, scor 1-2. Formația antrenată de Cristiano Bergodi nu a fost susținută de galerie, care a preferat să nu cânte și să nu afișeze steaguri. Singurele bannere apărute au conținut mesajele "Bocciu liber!" și "Libertate pentru suporteri".

Decizia galeriei nu a fost înțeleasă de Cristiano Bergodi, care a spus după meciul cu Farul că ultrașii ar fi trebuit să susțină echipa, indiferent de perioada grea prin care trece liderul Liviu Ungurean.

Conform unui mesaj publicat de Visiniu.ro, una dintre paginile suporterilor rapidiști, "Bocciu" își dorește ca echipa să fie susținută la meciurile următoare și la fel și-ar fi dorit să se întâmple și la partida cu Farul. 

Liviu Ungurean speră că va fi eliberat până la următorul meci, cu Universitatea Craiova (30 martie) și va putea susține echipa de pe stadion. În caz contrar, "se va lua o hotărâre în privința viitorului galeriei Rapidului". 

"Salutare dragi Rapidiști,

Prin intermediul lui Gigi Corsicanu s-a luat legătura cu avocatul lui Liviu Ungurean, iar Liviu ne-a transmis că le mulțumeste tuturor Rapidiștilor că sunt alături de el, și face apel la toată suflarea Rapidistă să fie alături de echipă, poate mai mult decât atunci când era el în peluză! Iar la meciul cu Farul și-ar fi dorit să audă galeria Rapidului până acolo unde este el reținut. 

Nu vrea să lase galeria acum la greu, și speră la o decizie favorabilă și corectă din partea instanței. Are încredere atât în instanță cât și în Dumnezeu că totul se va clarifica, și la meciul cu Craiova își dorește să conducă galeria Rapidului așa cum a făcut-o până acum. 

Liviu face apel la calm către toți Rapidiștii, iar în cazul în care decizia instanței va fi defavorabilă, atunci se va lua o hotărâre în privința viitorului galeriei Rapidului. 

Vom reveni cu detalii după decizia instanței!", a transmis pagina Visiniu.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!