Adrian Porumboiu exultă: "Are și Vasluiul reprezentant la Mondialul din Qatar!"

Adrian Porumboiu CM din Qatar Vaslui CM 2022 „Eu am mesaje cu ei?” Porumboiu i-a dat replica lui Șumudică, după ce antrenorul a amenințat că va face unele dezvăluiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 20 Mai 2022, 09:39
Data actualizarii: Vineri 20 Mai 2022, 09:46

Mondialul din Qatar are loc între 18 noiembrie și 21 decembrie. 

Ieri a fost anunțat de către FIFA lotul de arbitri care vor oficia la turneul final al Campionatului Mondial din Qatar. Pe listă se află și românii Istvan Kovacs (central), Mihai Artene și Vasile Marinescu (asistenți). Ovidiu Hațegan, care a avut probleme de sănătate în această primăvară și nu a mai oficiat în ultimul timp, nu a prins lista.

Bucuria lui Adrian Porumboiu

Fostul mare arbitru Adrian Porumboiu și-a exprimat satisfacția că România va fi reprezentată în Qatar de cavaleri ai fluierului. Omul de afaceri s-a bucurat, în special, de prezența asistentului Ovidiu Artene, care e originar din Vaslui. 

  • „Eu am mesaje cu ei?” Porumboiu i-a dat replica lui Șumudică, după ce antrenorul a amenințat că va face unele dezvăluiri

„Super, super, e vis! E de vis. Ghinion mare, imens, al lui Hațegan (n.r. – referitor de infarctul suferit). Important că România are acolo un arbitru, asta e cel mai important. Are ajutor imens din partea VAR-ului, deci nu vor fi faze controversate. Arbitrajul acum nu mai e o mare problemă.

E formidabil, bravo, dacă n-avem echipă, măcar să avem arbitru acolo. Are și Vasluiul reprezentant acolo (n.r. – Ovidiu Artene). Mă bucur, e un copil la locul lui, un copil foarte bun Artene. A ajuns acolo, într-o lume rarefiată.

(n.r. – Poate să facă față Kovacs la un Mondial?) Categoric. Părerea mea că e de top, e de primii cinci. A avut șansa o dată că s-a scos din mocirla în care era și a ajuns unde a ajuns acum, bravo lui, și conjunctura", a declarat Adrian Porumboiu, potrivit as.ro. 

  • 45 de ani are Ovidiu Artene
  • Ovidiu Artene e de meserie profesor de sport

De la CM din Qatar nu lipsesc ”vedetele” Michael Oliver (Anglia), Daniele Orsato (Italia), Anthony Taylor (Anglia) sau Stephanie Frappart (Franța), prima femeie care a arbitrat în Ligue 1 și în Champions League.

Kovacs va conduce și finala Conference League, AS Roma - Feyenoord Rotterdam, programată pe 25 mai, care va fi transmisă în direct pe PRO ARENA și VOYO.ro. El va fi ajutat de aceiași asistenți, Vasile Marinescu și Mihai-Ovidiu Artene.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!