Dezvaluiri de ULTIMA ORA: cele doua nume mari din Germania care au facut oferte pentru Man! Becali nici n-a vrut sa auda! Cat ofereau
Joi 06 Septembrie 2018, 18:05

Dezvaluiri de ULTIMA ORA: cele doua nume mari din Germania care au facut oferte pentru Man! Becali nici n-a vrut sa auda! Cat ofereau

Becali a anuntat in aceasta saptamana ca mai multe cluburi importante din Europa sunt pe urmele lui Dennis Man.
 

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 14 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Pustiul de 19 ani a avut si vara asta oferte din strainatate, dar niciuna nu l-a multumit pe patronul FCSB. Becali viseaza sa distruga recordul de transfer stabilit de Nicusor Stanciu acum doi ani, cand a plecat la Anderlecht pe 9 milioane de euro.

Conform Fanatik, echipele care au trimis propuneri pentru Man sunt Schalke si Bayer Leverkusen! Prima oferea 5 milioane, in timp ce milionarii din Leverkusen erau gata sa dea 4,5 milioane!

Dennis Man a primit recent o marire de salariu din partea lui Gigi Becali. Atacantul ia acum 15 000 de euro pe luna si are o clauza de reziliere a contractului cu FCSB in valoare de 100 de milioane de euro.Planul lui Dragnea după victoria de la CEX. "Nu putem să o ţinem aşa la nesfârşit"