"Explicatii stupefiante! Rednic e vinovat pentru eliminarea din Cupa!" Cum arata, de fapt, DEZASTRUL de la Dinamo
Marti 06 Noiembrie 2018, 12:21

"Explicatii stupefiante! Rednic e vinovat pentru eliminarea din Cupa!" Cum arata, de fapt, DEZASTRUL de la Dinamo

Dinamo are sanse mici la play-off, chiar daca Rednic promite ca echipa se va lupta pentru cupele europene in 2019.

Asta crede Cristi Munteanu, fostul portar al 'cainilor'. Salvarea ar putea sa vina dupa derby-ul cu FCSB, din weekend, spune Munteanu. Vinovatii pentru situatia actuala: Negoita si presedintele David.

"Dinamo e in cautari, din pacate s-a terminat o jumatate de campionat. N-am crezut ca Dinamo o sa ajunga asa jos. Nu s-a gandit nimeni! Greseala s-a facut de catre conducere. A fost un management foarte slab. Declinul lui Dinamo a inceput de la plecarea lui Contra si a lui Mutu. Au luat decizii gresite pentru ca nu s-au priceput. Negoita si David nu sunt oameni care sa cunoasca fenomenul. Nu poti sa faci o ferma de porci si sa fii si patronul fermei, si medicul veterinar.

Deciziile gresite au dus la ce se intampla acum. Bratu trebuia tinut, dupa parerea mea. Clubul a aratat slabiciune. A venit Claudiu, dat si el afara dupa 13 antrenamente. Explicatie stupefianta: am prins momentul cu Rednic liber. Total neprofesionist. Nepricepere! Clubul se descalifica facand asa ceva. Imaginea ta, marketingul tau... sunt terminate! Rednic a stiut unde vine. El e un antrenor bun, poate trezi Dinamo, poate ridica echipa. Mai mult de 10% sanse la play-off nu are Dinamo.

Rednic vine, stie ca nu are voie sa faca transferuri, dar da in jucatori. Antrenorul e facut mare sau mic de jucatori. Nu are voie, ca antrenor, sa permita o eliminare in fata unei echipe de liga a 3-a. Aici nu mai e problema de jucatori! Pentru Dinamo, orice punct este important.
Daca vor juca bine si vor castiga meciul, ceea ce cred eu ca e foarte posibil, se poate schimba situatia. Dinamo are lot de play-off. O alta greseala facuta de Rednic: a renuntat prea usor la Gicu Grozav. Era un jucator care ajuta Dinamo. Au dat si altii scarita. E nevoie de jucatori cu personalitate. De Grozav era nevoie. El cu Nistor puteau fi decisivi acolo, aveau si experienta, si calitate, tot ce vrei", a spus Munteanu pentru www.sport.ro.

Gabriel ChireaVIDEO PROTVPLUS.RO

VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Oana vs Antinia
Oana și Antinia au cântat în numele iubirii, pentru muzică. Ce alegere a făcut Irina Rimes?

12:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Claudia Vs Izabela
Tensiune între antrenorii Vocea României. Claudia și Izabela au dat tot ce e mai bun, însă uite cum au reacționat Smiley și Tudor

13:37
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Dalina vs Lina
Dalina și Lina au interpretat într-un mod original piesa lui Katty Perry "Roar" și au sfârșit confruntarea într-o mare de aplauze. Pe cine a ales Smiley?

08:42
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Alexandra vs Teodora vs Romanița
Au pășit pe scena Vocea României ca niște adevărate artiste și au realizat un trio fantastic. A fost o alegere grea, însă Tudor a decis

11:12
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Maria Vs Eva
Emoții mari pe scena Vocea României. Uite cum s-au descurcat Maria și Eva

09:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Andrei vs Claudiu
Până și Adele ar fi dansat pe o asemenea interpretare. Uite ce moment plin de energie au avut băieții pe scenă. Ce-a avut de spus Smiley?

12:15
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Madalina vs Maria
Transmit o emoție pe care e greu să nu empatizezi. Mădălina și Maria au abordat o interpretare foarte interesantă însă antrenorii au avut păreri diferite

10:59
LA MARUTA
Călătorul aventurier, imagini fabuloase din Columbia

08:43
LA MARUTA
România, te iubesc!, 10 ani de povești

05:32
LA MARUTA
Skivo, o zi în culisele vloggingului

06:20
Primele efecte ale valului de aer polar: ninsori și temperaturi mai mici cu 10 grade. Situația se va înrăutăți