EXCLUSIV | „Are nevoie de o cheie franceză la gleznă!” Replicile lui Todoran pentru Crețu după ce a criticat antrenamentele sale 

Replica lui Todoran pentru Crețu nu a întârziat să apară. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Marti 24 August 2021, 11:40
Data actualizarii: Marti 24 August 2021, 12:01

Fostul antrenor de la FCSB a comentat declarațiile lui Crețu de la finalul meciului cu Sepsi, 1-1, după ce jucătorul a spus că echipa nu se antrena atât de bine sub comanda lui. Iritat de remarcile lui Crețu, Todoran nu s-a putut abține și i-a replicat acestuia. 

Tehnicianul a accentuat cum arătau pregătirile, punctând care sunt capitolele la care jucătorul era deficitar, folosindu-se și de argumente relatate de la antrenamente. 

  • EXCLUSIV | „Are nevoie de o cheie franceză la gleznă!” Replicile lui Todoran pentru Crețu după ce a criticat antrenamentele sale

„Vali e un jucător despre care, din punct de vedere fizic nu ai ce să îi zici, se antrenează 100%. Cine l-a antrenat pe Vali, știe că dă 100% la antrenament. El e deficitar la celelalte părți. Ca să argumentez, aveam metode de antrenament când trebuia să vină cu centrare, să apară lângă atacanți, la finalizare. A ajuns la centrare, a dat în primul manechin, după aia afară, la următoarea la portar.

L-am adus încă o dată să centreze, nu s-au mai dus atacanții la finalizare, am oprit și am zis: 'Ce s-a întâmplat?'. Au explicat: 'păi, Mister, la centrare trebuie să ne repliem să nu ne prindă aaștia pe contraatac de pe partea tehnică'. I-a mai dat cineva o soluție, dacă ajungi la centrare, pune mâna pe ea, faci henț și mergem să ne organizăm defensiv”, a spus Todoran la PRO X. 

„La chestionare, el nu a trecut de prima întrebare!” 
 

Todotată, antrenorul și-a continuat argumentarea, înțepându-l pe Crețu. 

„De obicei, noi la magazie la nea Piticu, avem un calapod unde își pun jucătorii ghetele, să se lase, să se formeze cu piciorul, el nu ar avea nevoie să se ducă, el are nevoie de o cheie franceză la gleznă, trebuie să aibă glezna fină pentru a ajunge la o centrare

De asta spun, el e jucător, nu e fotbalist. În al doilea rând, din punct de vedere mental, mai sunt chestionare, vine un mental coach, el încă nu a trecut de prima întrebare. 

Din punct de vedere tactic, anul trecut s-au luat foarte multe goluri prin poziționarea lui foarte proastă. La meciul cu Karadandy, la golul doi, la minge în unghi el stă să se uite în loc să coboare pe culoarul de pasare. Îl înțeleg, poate vrea să se pună bine cu Edi. La antrenamente dă 100%, eu nu am avut probleme din punctul ăsta de vedere”, a adăugat antrenorul. 

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies