Laurentiu Reghecampf Al Hilal Gigi Becali Steaua Superliga

EXCLUSIV: "Va vorbi cu Becali" Prima reactie dupa oferta de 3.5 mil dolari pentru Reghe! CLAUZA cu care Steaua l-ar putea pierde

Vanat de seicii de la Al Hilal cu care a ajuns la un acord verbal pentru un salariu de 3.5 milioane de dolari, Reghecampf se gandeste daca sa accepte oferta si pe hartie.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 17 Mai 2014, 14:30
Data actualizarii: Sambata 17 Mai 2014, 14:38

Mai multe detalii despre posibila plecare a lui Reghecampf de la Steaua la Al Hilal aflati astazi la Sport ProTV 20:00

Ar putea fi o vara fierbinte pe piata transferurilor. Reghecampf a ajuns la un acord verbal cu Al Hilal, pentru un salariu urias. 3.5 milioane de dolari ofera seicii din Arabia Saudita pe sezon.

Clauza lui Reghecampf pe care seicii trebuie sa o plateasca sa-l ia de la Steaua este de 500.000 de euroDaca Reghecampf va accepta oferta, atunci Steaua va trebui sa se gandeasca pe cine va numi in locul sau.

Pentru moment, Reghecampf este antrenorul Stelei, spune Anamaria Prodan. Daca oferta este destul de tentanta, atunci acesta o va discuta direct cu Gigi Becali. 

"Deocamdata, Reghecampf este antrenorul Stelei. Daca va fi ceva, va vorbi direct cu Gigi Becali. Dupa ce vor lua decizia amandoi, o sa va anuntam si pe dumneavoastra", a declarat Ana Maria Prodan pentru www.sport.ro

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies