Steaua FCSB Liga 1

Legendele refuza FCSB, fanii promit stadioane goale, Liga nu stie ce sa faca! Ce se intampla cu "Steaua" in clasamentul Ligii I

In timp ce Valeriu Argaseala anunta ca Steaua se transforma in FCSB si isi schimba sigla pentru acest retur, legendele si fanii Stelei refuza sa accepte mutatia. Mai mult, suporterii promit stadioane goale pentru FCSB in returul de campionat.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 22 Ianuarie 2015, 08:38
Data actualizarii: Joi 22 Ianuarie 2015, 08:38

Situatia pentru Steaua sau, mai nou, FCSB, pare extrem de dificila. Ramas fara nume si sigla, Gigi Becali a rezolvat pentru moment problema, venind cu un nou brand, care nu este insa acceptat de legendele clubului si de suporterii obisnuiti cu vechiul nume.

Aseara, la Sport.ro, Tudorel Stoica, liderul generatiei '86 din Ghencea, declara ca "s-a terminat cu Steaua", criticandu-l dur pe actualul presedinte, Valeriu Argaseala.

"E sigur, 100%, echipa a pierdut si palmaresul, nu numai numele, culorile si sigla.  FCSB nu ma intereseaza, nu ma reprezinta. Ce sa ma reprezinte? Oamenii care spun ca ei au adus glorie stemei de pe piept, cand noi ne-am rupt picioare? Ce sa ma reprezinte?", a declarat Tudorel Stoica. INTREAGA DECLARATIE O PUTETI VEDEA AICI

In acelasi timp, Peluza Sud din Ghencea a lansat un protest fata de schimbarea la fata a Stelei. Acestia incearca sa ii convinga pe fanii "Stelei" sa nu mai vina la meciurile lui FCSB in retur: "Nimeni sa nu se uite la meciurile unei echipe anonime!", sustin cei de la Peluza Sud, intr-un comunicat postat pe Facebook.

Cu legendele ranite, cu suporterii suparati, actualul club trebuie sa mai rezolve o problema. Valeriu Argaseala trebuie sa trimita acum o solicitare ca si LPF si FRF sa schimbe numele in FCSB in clasamentele oficiale ale competitiilor in care Steaua evolueaza, Liga I, Cupa Romaniei si Cupa Ligii.

Marius Mitran, directorul de comunicare de la LPF, a declarat pentru Gazeta Sporturilor ca "deocamdata nu am primit nicio solicitare oficiala nici legata de schimbarea denumirii, nici pentru logoul de pe echipament", in timp ce FRF spune ca "nu exista un text regulamentar care sa permita o astfel de transformare in timpul competitiei, dar necesitatea respectarii hotararilor judecatoresti prevaleaza in fata normelor regulamentare."

Modifică setările cookies