EXCLUSIV | Oferta concreta de la un club urias pentru Ianis Hagi: "Poate pleca in iarna!" Cati bani au pus pe masa si raspunsul lui Hagi

Autor: Sport.ro
Marti 27 Noiembrie 2018, 12:42

	EXCLUSIV | Oferta concreta de la un club urias pentru Ianis Hagi: "Poate pleca in iarna!" Cati bani au pus pe masa si raspunsul lui Hagi

Ianis Hagi ar putea pleca in iarna de la Viitorul

FC Viitorul a avut o oferta concreta de la Sevilla, liderul la zi din Spania, pentru Ianis Hagi. Presedintele clubului, Cristian Bivolaru, a dezvaluit la PRO X faptul ca spaniolii au oferit in vara peste 2 milioane de euro pentru a-l transfera pe Ianis.

Gica Hagi a considerat ca Ianis mai poate creste la Viitorul, si a refuzat transferul.

"A fost o oferta concreta in vara de la Sevilla. Suma a fost putin mai mare decat cea pe care a plecat la Fiorentina (2 milioane €). Gica Hagi n-a fost de acord cu suma, asa ca Ianis a ramas la noi", a spus Cristi Bivolaru la Ora exacta in sport.

Cristi Bivolaru se asteapta ca Viitorul sa primeasca oferte atractive si in iarna. Pentru pretul corect, Ianis Hagi va pleca de la Viitorul.

"Sincer va spun, eu mi-as dori sa nu plece, sa mai ramana cu noi pana la finalul sezonului. Dar exista aceasta posibilitate, da. Ne asteptam sa primim oferte concrete pentru el. Cota lui Ianis a crescut din vara si pana acum, datorita evolutiilor lui.", a mai spus oficialul Viitorului.

România va fi lovită de o vijelie cu gheaţă, care a făcut dezastru în Ungaria
BRAT
Modifică setările cookies