Enes Sali Cristi Bivolaru Gica Hagi radoi Nationala

La doar 15 ani, Enes Sali e în naționala lui Rădoi. Reacția unui apropiat al lui Gică Hagi

Mirel Rădoi a anunțat azi lotul României pentru ultimele două partide din Grupa J a preliminariilor pentru CM din Qatar. Meciurile cu Islanda și Liechtenstein sunt transmise în direct de Pro TV și VOYO.ro.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 03 Noiembrie 2021, 14:52
Data actualizarii: Miercuri 03 Noiembrie 2021, 15:35

Selecționerul Mirel Rădoi a surprins azi când a anunțat lotul tricolorilor, în care l-a inclus pe preferatul lui Gică Hagi, mijlocașul în vârstă de 15 ani, Enes Sali, care a jucat în acest sezon mai multe partide pentru Farul Constanța. 

Enes Sali, la 15 ani, în naționala de seniori

Cristi Bivolaru, oficial al grupării de pe Litoral și amic de peste 25 de ani cu Gică Hagi, și-a exprimat opinia despre convocarea lui Enes Sali, punând informația într-un context mai larg. 

"Cred că este o strategie prin care să ne protejăm jucătorii de perspectivă. Așa cum s-a întâmplat cu Markovic, cu Adi Rus și cum probabil se va întâmpla și cu Radu Drăgușin. Nu am participat la vreo discuție legată de convocarea lui Sali, am remarcat doar declarația lui Mihai Stoichiță după primul gol marcat de Enes în Liga 1.

Este clar un moment important pentru jucător, îl va ajuta foarte mult faptul că va fi prezent în lotul de seniori. Pot doar să-i urez baftă, se află pe un drum bun. Vă dați seama că domnul Hagi a văzut potențialul său, la fel cum s-a întâmplat și cu alți jucători. De aici și încrederea pe care i-o acordă", a spus Cristian Bivolaru, pentru digisport.ro

Programul României în ultimele două etape din Grupa J a preliminariilor CM din Qatar

Joi, 11 noiembrie: ROMÂNIA – Islanda, ora 21:45 – Stadion Steaua (București). LIVE pe PRO TV și VOYO

Duminică, 14 noiembrie: Liechtenstein – ROMÂNIA, ora României 19:00 – Stadion Rheinpark (Vaduz). LIVE pe PRO TV și VOYO

Modifică setările cookies