Liga 1

EXCLUSIV | Gheorghe Mustață a dat cărțile pe față! Ce spune despre situația de la FCSB și o confruntare cu CSA Steaua

Liderul Peluzei Nord a comentat mai multe subiecte "arzătoare"

Alecu Mihai
Data publicarii: Joi 05 August 2021, 11:48
Data actualizarii: Joi 05 August 2021, 12:15

Cunoscut deja în lumea suporterilor ca fiind un nume important și vocal al celor de la FCSB, Gheorghe Mustață a vorbit în numele faniilor roș-albaștrii despre mai multe subiecte, inclusiv dezamăgirea provocată de eliminarea din Conference League, dar și o eventuală confruntarea cu suporterii de la CSA Steaua.

"Am discutat cu Reghe"

 

  • EXCLUSIV | Gheorghe Mustață a dat cărțile pe față! Ce spune despre situația de la FCSB și o confruntare cu CSA Steaua

"Am avut o discuție cu dânsul, mi-a spus că vine antrenor, dar după am văzut în presa că a semnat cu CSU Craiova. L-am sunat și mi-a spus că nu a căzut de comun acord cu Gigi. Nu vreau să spun mai multe. El va rămâne mereu un om iubit de noi, este și președinte al asociației 'Salvați Steaua'. Da, cu Reghe nu merge treaba așa", a spus Mustață, la Ora Exactă în Sport.

Rușinea de la Karagandy

 

"Noi suntem foarte suparăți pe acest lucru. Nu poate fi un accident, când băieții asta de abia stăteau în ghete. Să ajungi să te elimine o echipa de pe locul 11 din Kazakhstan...E păcat pentru ei, că o să rămână cu istoria asta în spate, cu rușinea asta. Și la Arad au fost probleme, nu înțeleg ce se întâmplă. Există o problema și acolo. Au salarii la zi, de 15.000 de euro, tot ce au nevoie", a mai spus liderul suporterilor steliști.

"Nu înțeleg care ar fi problema să închiriem stadionul"

 

"Am înțeles că domnul Oprița are că obiectiv câștigarea Cupei României. Nu știu dacă mai apucă primul meci din Cupa. Uitați-va și la meciul de ieri. Nici nu meritau să câștige, adversarii au avut ratări peste ratări. Pe noi mai puțin ne interesează și vrem să vorbim mai puțin de CSA.

Noi jucăm în Liga 1, nu ne interesează Liga 2. Noi suporterii ne dorim să jucăm acolo, s-a făcut cerere. Nu înțeleg care ar fi problema să închiriem stadionul. Oricine poate să joace acolo. Nu e treaba mea să verific lucrul asta, dar domnul Ogararu spunea la prezentarea că umple stadionul. S-a văzut clar, Steaua este în Liga 1, nu acolo", a mai spus Gheorghe Mustață.

Prietenie cu Peluza Sud?!

 

"Noi suntem prieteni, ne întâlnim pe strada, discutăm. Ne mai înțepăm, așa, la mișto. În viată de zi cu zi, ne întâlnim la un șpriț, suntem prieteni. Pentru ce să te bați? Nu cred că ar merită să te duci la stadion si să te bați cu prietenul tău", a mai spus liderul Peluzei Nord.

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies