CFR Cluj Dan Nistor Dan Petrescu Iuliu Muresan Superliga

EXCLUSIV | Decizia luata de CFR in privinta lui Nistor, dupa declaratiile de ieri

"Spune-mi, nene, ce ai cu mine! Spune-mi de ce nu joc", a afirmat Dan Nistor intr-un interviu publicat de ziarul local Actual de Cluj. Mijlocasul este suparat ca nu a jucat indeajuns in prima parte a sezonului la CFR.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 09 Ianuarie 2018, 13:08
Data actualizarii: Marti 09 Ianuarie 2018, 13:14

Iuliu Muresan, presedintele CFR-ului, spune, insa, ca Nistor a negat ca ar fi dat declaratiile respective in presa clujeana. Seful din Gruia a spus ca a vorbit deja cu mijlocasul si urmeaza sa o mai faca.

Muresan anunta ca Nistor nu va pleca in niciun caz liber de contract de la CFR si ca formatia aflata pe primul loc in Liga I se bazeaza in continuare pe serviciile sale.

"Nu stiu daca erau la adresa lui Dan Petrescu. Am vorbit aseara cu el si a negat ca a dat acele declaratii. Urmeaza sa discut si astazi cu el.

Nistor este un jucator foarte bun, util, de care noi nu vrem sa scapam si pe care nu l-am propus nicaieri ca moneda de schimb.

Daca el a declarat acele lucruri, este in eroare. Dar a zis ca nu a declarat asa ceva.

Sa nu uitam ca Nistor este pe locul 11 ca minute jucate in echipa. A jucat 976 de minute pentru CFR, ar fi in echipa de titulari dupa minutele jucate.

Nistor este un jucator foarte bun, cu multe calitati, care poate evolua pe mai multe posturi.

Daca se va pregati bine, si pana acum nu avem ce sa-i reprosam, va juca.

Este exclus ca Nistor sa ramana liber de contract. E un jucator bun si ar fi o mare greseala sa ne debarasam de un fotbalist ca el", a spus Iuliu Muresan la Ora Exacta in Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!