EXCLUSIV | Cum clarifica sefii Astrei situatia de la club: "Alibec sau Budescu nu-si pot depune memorii, totul e in ordine. Unii fac caz pentru 250 de euro"

Conducerea Astrei, prin directorul sportiv Costel Lazar, a explicat situatia de la club, dupa ce mai multi jucatori ar fi decis sa se orienteze catre depunerea unor memorii pentru a deveni liberi ori a-si incasa banii restanti.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 21 Septembrie 2015, 11:06
Data actualizarii: Luni 21 Septembrie 2015, 12:45

Directorul Sportiv al Astrei Giurgiu a explicat in aceasta dimineata la Ora Exacta in Sport, IN DIRECT la Sport.ro, situatia de la club. Acesta a vorbit despre dezvaluirea facuta de editia tiparita a cotidianului Gazeta Sporturilor, potrivit careia Denis Alibec, Budescu ori William de Amorim ar urma sa depuna memorii la FRF si LPF (DETALII AICI).

"Sunt intarzieri, dar nu exista pericolul pentru ca aceste intarzieri sa duca la memorii. Trebuie sa facem in asa fel incat toti jucatorii sa-si primeasca banii si incercam. Dar daca unii fac caz pentru 250 de euro...

Din punct de vedere administrativ si legal suntem in regula, nu avem probleme.

Astra a incercat, a facut foarte mari eforturi si a reusit sa se mentina in recomandarile FIFA. Federatia Internationala spune ca trebuie sa platim jucatorii in cel mult 30 de zile de la data scadenta. In caz contrar, exista posibilitatea ca jucatorii sa notifice clubul, dar nu sa plece direct sau sa-si depuna memorii.

Noi ne dorim ca antrenorii si jucatorii sa fie pe deplin multumiti.

90-95% banii sunt achitati cum trebuie. Dar, repet, daca unii fac caz pentru alte motive...

Sumudica si stafful au intarzieri salariale de doua luni", a spus Costel Lazar la Ora Exacta in Sport, IN DIRECT la Sport.ro

Costel Lazar a mai spus ca fondul salarial al Astrei a scazut totusi fata de sezonul trecut. De asemenea, lotul e numeric mai mic fata de stagiunea trecuta, cand a avut si 31 de fotbalisti.

CITESTE SI

Modifică setările cookies