UPDATE! Telenovela continua! CS Steaua vrea deja sa se retraga din liga a cincea! Vineri avea meci cu Progresul

Chiar in ziua in care Gigi Becali a prezentat dovezile sale ca este detinatorul Stelei, clubul Armatei a inscris oficial noua echipa in competitie. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 01 Septembrie 2015, 18:11
Data actualizarii: Marti 01 Septembrie 2015, 21:02

UPDATE! CS Steaua vrea sa se retraga din liga a cincea! Adrian Bumbescu spune ca echipa nu are destui jucatori ca sa intre in competitie!

"S-a facut o mica greseala. Chiar azi am vorbit la club si maine o sa ne retragem. Nu avem cum sa ne inscriem in liga a cincea pentru ca abia au inceput selectiile la grupele de copii. Nu putem sa jucam in liga a cincea”, a spus Bumbescu, potrivit Digi. Steaua va incepe campionatul in Liga a 5-a chiar vinerea aceasta, cu Progresul Spartac 1944. "Echipa este formata din copiii ce au luat parte la trialul de saptamana trecuta, nascuti intre 2002 si 2006", a spus George Boroi, presedintele Clubului Sportiv al Armatei pentru ProTV. Desi celelalte echipe au jucatori si de peste 50 de ani, Steaua va juca in liga a 5-a cu copii, meciurile urmand a avea loc in Ghencea, antrenori fiind Bumbescu, Dobos, Aelenei si Troi.

Prima etapa din liga a 5-a:

Noua Steaua va juca in liga a cincea incepand de sambata, 5 septembrie! CS Steaua a inscris echipa, iar aceasta se va lupta cu Fratia, Floreasca sau Cadet pentru promovarea in liga a patra. Derby-ul va avea loc cu CS Dinamo, echipa clubului sportiv Dinamo.

Gigi Becali a sustinut azi o conferinta de presa maraton in care a prezentat actele prin care a preluat Steaua de la Armata, dar a anuntat ca e dispus sa cedeze clubul Armatei si sa plece la o echipa precum Petrolul, care are parte de sustinere din partea Primariei.

"Ce este cel mai important, palmaresul? Sa luati de aproape, sa citeasca toata tara! Clubul FC Steaua Bucuresti preia in totalitate traditiile glorioase ale clubului Armatei! Mai este ceva la ei? Eu cred ca este clar ca palmaresul si traditia au fost preluate. Cum sa ramana la ei?"

"Emblema nu atrage dupa ea traditia si palmaresul. Inalta Curte de Casatie si Justitie nu a vorbit decat despre emblema. Ei au cerut desfiintarea emblemei. ICCJ nu vorbeste despre alte lucruri, nu au cerut alte lucruri"

"In statut scrie ca se preia datoria de 900.000 de euro. Datoria eu am platit-o. Am luat de la licitatie toate datoriile pe care le avea de la Bancorex pentru tribuna oficiala. Eu m-am tinut de cuvant.", a declarat Gigi Becali.

Vezi aici toate declaratiile facute de Gigi Becali

CITESTE SI

Modifică setările cookies