"Noua Steaua se va lupta cu Jandarmeria si Pompierii, nu cu Real si Bayern". Prevederile UEFA in cazul echipelor departamentale

Autor: Sport.ro
Marti 01 Septembrie 2015, 15:11

	"Noua Steaua se va lupta cu Jandarmeria si Pompierii, nu cu Real si Bayern". Prevederile UEFA in cazul echipelor departamentale

"Armata poate sa-si faca echipa, dar UEFA n-o sa o lase niciodata sa joace. Se vor bate cu echipele Jandarmeriei si Pompierilor", spune Marcel Puscas, fost presedinte al Stelei in perioada 1996-1998.

Fost presedinte al Stelei si candidat la presedintia Federatiei Romane de Fotbal, Marcel Puscas este de parere ca scandalul dintre CSA si FC Steaua Bucuresti a ajuns intr-un punct absurd. Acesta nu este de acord nici cu decizia conducatorilor MApN si CSA de a porni discutiile despre infiintarea unei noi echipe, mai ales ca UEFA nu va permite niciodata noii echipe sa evolueze intr-o competitie organizata sub egida ei.

Daca Armata va infiinta o noua echipa, aceasta se va putea duela doar cu formatiile de amatori ale Jandarmeriei ori Pompierilor.

"Armata poate sa-si faca echipa doar la fotbalul amator. In fotbalul profesionist, un club departamental nu mai este de actualitate. Se poate sa joci fotbal cu armata belgiana sau cu armata italiana sau cu armata croata, dar nu in competitie cu Arsenal, Liverpool, Bayern sau cu Real.

Dupa parerea mea, orice demers intr-ale performantei fotbalistice facut de CSA Steaua, club departamental, este sortit esecului. Nu poti accede prin regulamente la nivel superior.  

Poate sa faca Armata un club de fotbal. Sa stiti ca si Ministerul de Interne are echipa de fotbal, joaca Jandarmeria cu Pompierii si asa mai departe. Dar nu fotbal de performanta, este exclus prin regulamente", a spus Marcel Puscas la Dolce Sport.

Ana Maria Popescu, ironică la adresa lui Novak: ”Credeam că mă așteptați cu cecul de 5 milioane”
BRAT
Modifică setările cookies