Razboiul cu Becali poate duce Steaua intr-o criza uriasa: "Se distruge! Din ce fonduri sustine Talpan clubul? Din buzunarul lui?"

Mihai Stoichita a comentat in direct la Sport.ro situatia in care se afla Steaua in acest moment, intre Becali si Talpan, reprezentantul MApN.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 01 Septembrie 2015, 11:38
Data actualizarii: Marti 01 Septembrie 2015, 11:55

Armata sustine ca are palmaresul Stelei, deschide sectii de fotbal pentru copii si anunta chiar infiintarea unei echipe in Liga a 4-a. In tot acest timp Becali spune clar ca este dispus sa renunte la actualul sau club, sa ia cativa jucatori si sa lase societatea pe mana Armatei.

Mihai Stoichita comenteaza situatia absurda a unei lupte pentru unul dintre cele mai mari branduri din Romania. Daca Armata sustine ca Becali a preluat ilegal clubul, atunci trecerea unui club profesionist in randurile Armatei este la randul sau in afara legii.

"Eu sunt cu Steaua si nu am cum sa fiu cu altceva. Sunt cum Steaua cea care e acum si pe care vrea unul sau altul sa o distruga impotriva legii. Daca lumea spune ca Radoi este ilegal, dar nu observam ca e ilegal sa faci echipa profesionista la un minister. Noi am fost obligati prin lege sa ne despartim de minister. Ministerul urgentand chiar procedurile."

"Talpan isi face un titlu de glorie prin ce intreprinde... proclama victorii impotriva societatii comerciale Steaua (FCSB). Pentru ce? Inseamna ca domnul Talpan va sustine aceasta activitate fotbalistica profesionista, dar din ce fonduri? Din buzunarul dumnealui? Dar intentiile lui Becali nu sunt bune?"

"Gigi nu poate sa vanda echipa unui departament, ci tot unor oameni care au potenta financiara. In niciun caz nu va putea fi vandut armatei. Intram intr-o zona crepusculara, nu mai inteleg nimic. Nu ai voie sa ai ca departament club profesionist. Nu mai intelegem legea. Echipe de copii ar trebui sa fie pentru ca au baza sportiva."

"Se distruge Steaua din cauza asta. De un an a aparut valvataia asta? De ce nu a aparut mai devreme? Acest domn Talpan nu trebuie sa iasa din legalitate. Si el trebuie sa respecte legea. Aici e contradictia. El sustine alipirea acestei societati la Armata.", a declarat Stoichita la Sport.ro

Modifică setările cookies