petrolul Juventus Bucuresti Viitorul Liga 1

EXCLUSIV | 4 echipe pe stadionul Petrolului! Veste surpriza pentru ploiesteni: ce se va intampla in sezonul viitor

Petrolul a terminat campionatul pe primul loc si urmeaza sa joace meci de baraj pentru promovarea in Liga a 3-a. Alte trei echipe din prima liga vor sa isi dispute meciurile la Ploiesti in sezonul viitor.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 14 Iunie 2017, 13:02
Data actualizarii: Miercuri 14 Iunie 2017, 13:26

Stadionul "Ilie Oana" ar putea gazdui patru echipe sezonul viitor. Pe langa Petrolul, Juventus Bucuresti, Viitorul si FC Voluntari si-au manifestat intentia de a disputa meciuri pe arena din Ploiesti.

Juventus s-a trezit cu probleme de proprietate pentru stadionul din Colentina, si vrea sa inchirieze full-time arena Petrolului.

Viitorul, campioana Romaniei, vrea sa isi joace meciurile europene la Ploiesti, in cazul in care echipa lui Hagi va trece de turul 3 preliminar.

In turul 3, UEFA ii va permite Viitorului sa joace la Ovidiu. Apoi, din playoff, micuta arena construita de Hagi nu va mai indeplini cerintele UEFA.

FC Voluntari, castigatoarea Cupei Romaniei, planuieste sa isi dispute meciurile importante din sezonul viitor, in nocturna, pe stadionul "Ilie Oana". Arena din Ilfov nu beneficiaza de o instalatie de nocturna.

Petrolul Ploiesti a incheiat sezonul in Liga a 4-a pe prima pozitie, si urmeaza sa joace un meci de baraj pentru promovarea in Liga a 3-a.

Stadionul "Ilie Oana", pe care s-a jucat Cupa Romaniei luna trecuta, va gazdui si Supercupa Romaniei, Viitorul - FC Voluntari, pe 8 iulie, la ora 20:30, in direct la Sport.ro.

Modifică setările cookies