EXCLUSIV! Mai sunt restante la Dinamo?! "Restantele au fost foarte mari si multe s-au platit!" Care este situatia clubului

Dorin Serdean, presedintele executiv al lui Dinamo, a fost invitat special la emisiunea Ora Exacta in Sport de pe PRO X.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 22 Septembrie 2020, 11:18
Data actualizarii: Marti 22 Septembrie 2020, 12:41

Inainte ca echipa sa fie preluata de grupul de investitori spanioli, Dinamo avea multe probleme financiare si restante de platit. Dorin Serdean a declarat ca o parte din restante au fost platite si au ramas de achitat doar cele mici.

"Restantele va dati seama ca au fost foarte mari si multe si s-au platit.  Acum, in momentul de fata, mai sunt doar cele mici. Am adus la zi restantele celor care lucreaza in administrativ, au fost cateva luni de restante. Dinamo a fost intr-o situatie grea si ce se uita repede din pacate, este ca in urma cu doua luni eram in situatia de a ajunge in Liga 4. Acest proiect, noul Dinamo, a reparat situatia absolut grea in care a fost clubul in urma cu putin timp si acum suntem pe drumul cel bun.

Vorbim de mici restante, mici probleme. In fieare zi mai rezolvam o problema, in fiecare zi o problema in minus pentru administrativ si atunci lucrurile vor fi aduse in parametri normali pentru un club profesionist", a declarat Dorin Serdean, Presedinte Executiv Dinamo, pentru PRO X.

CITESTE SI

Modifică setările cookies