Liga 1

"Eu cand am spus-o radeau toti de mine!" Florin Prunea a dezvaluit motivul pentru care Ionut Negoita NU a vandut clubul spaniolilor! Ce s-a intamplat

Florin Prunea a dezvaluit motivul pentru care Ionut Negoita nu s-a inteles cu investitorii spanioli.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Mai 2020, 14:41
Data actualizarii: Miercuri 27 Mai 2020, 14:43

Ionut Negoita a primit in ultimii doi mai multe oferte de a vinde clubul insa nimic nu s-a concretizat. Ultima oferta venita de la grupul de investitori spanioli nu l-a convins pe Negoita sa vanda actiunile clubului, iar presedintele "cainilor", Florin Prunea a dezvaluit care este motivul din spatele acestei decizii. Acesta spuna ca Negoita vrea sa vanda clubul unui investitor care sa ii asigure faptul ca vrea sa faca performanta cu echipa.

"Nu cred ca se pune problema asa. Eu cred ca pana la urma patronul va vinde. Eu am spus-o de la inceput, toata lumea radea cand spuneam ca nu va vinde oricui si nu in orice conditii. Cu siguranta ca va vinde, dar il intereseaza soarta clubului. Sa vina niste oameni care sa duca mai departe ceea ce el a inceput, dar dupa aceea nu a mai putut. Nu mai poate omul. E foarte clar, e corect, vine si spune: 'Domne, nu mai pot singur'. Probabil ca s-a si saturat de unele lucruri, eu il inteleg perfect si atunci eu sper sa se gaseasca un cumparator", a declarat Florin Prunea, la Telekomsport.

Modifică setările cookies