"Eu am auzit ultimul că a semnat!" Ce spune Hagi despre transferul lui Cicâldău la Galatasaray 

Gica Hagi Alexandru Cicaldau Farul Constanta Galatasaray Superliga "Eu am auzit ultimul că a semnat!" Ce spune Hagi despre transferul lui Cicâldău la Galatasaray
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 25 Iulie 2021, 21:10
Data actualizarii: Duminica 25 Iulie 2021, 21:21

Gheorghe Hagi a vorbit despre transferul lui Alexandru Cicâldău la fosta sa echipă. 

Farul Constanța a obținut prima victorie din Liga 1, în acest sezon. În a doua etapa, elevii lui Gheorghe Hagi s-au impus cu 2-0 în fața lui Gaz Metan Mediaș și au acumulat 4 puncte după primele două meciuri din campionat. 

Tehnicianul constănțenilor a vorbit la finalul meciului și despre transferul lui Alexandru Cicâldău la Galatasaray. Hagi a susținut că nu el a fost cel care l-a propus pe jucător la echipa lui Fatih Terim și că a fost printre ultimii care a aflat că a semant cu clubul turc. 

  • Eu am auzit ultimul că a semnat! Ce spune Hagi despre transferul lui Cicâldău la Galatasaray

"Din păcate, eu am auzit ultimul că a semnat. Nu e acel procent de 30% de care spuneți voi. Îi mulțumim lui Cic, îi mulțumim Craiovei, pentru că ea l-a format. Știam mai mult de Stanciu, dar nu știam de el. Nu am luat atâția bani cât se vehiculează în ziar. 

E un jucător talentat. Poate să joace mai multe posturi. Trebuie să se adapteze. Fotbalul din Turcia este rapid, iute, tehnic. El trebuie să se impună", a declarat Hagi la finalul meciului. 

Antrenorul Farului a vorbit despre senzația primului joc în fața fanilor și despre planurile pe care le are pentru viitor. De asemenea, Gică Hagi a analizat și partida contra grupării lui Mihai Teja.  

"Eu cred că s-a întâmplat un lucru important pentru Dobrogea, penrtu Costanța. Am ajuns cu toții la un consens, există o singură echipă. Avem și noi suporteri, suntem și noi iubiți, la rândul nostru îi iubim. Încercăm să construim o echipa pentru a aduce victorii și bucurii. 

Foarte cald în prima repriză, parcă îmi aduc aminte de America (Campionatul Mondial din 1994), 40 de grade au fost. A fost o repriză tactică, am schimbat sistemul, până s-au obișnuit jucătorii ne-a trebuit ceva, apoi în repriză a două am jucat mai bine.

Suntem la început, muncim în fiecare zi să ne simțit mai bine, să jucăm mai bine. Important e că avem băieți tineri care vin din spate. Trebuie să le dăm timp și o să îi vedeți ușor-ușor, o să apară. Avem o academie foarte bună, ne bazăm pe ea 100%, plus jucătorii de experiență", a precizat Hagi. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!