Alexandru Cicaldau Galatasaray giovanni becali Universitatea Craiova Superliga

Prima reacție a lui Cicâldău după ce a semnat cu Galatasaray! Mesaj pentru fanii Craiovei

Alexandru Cicâldău a semnat cu Galatasaray! 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 24 Iulie 2021, 20:51
Data actualizarii: Duminica 25 Iulie 2021, 00:30

00:20 Cicâldău a postat pe contul de Instagram și prima reacție după ce a semnat cu Galatasaray: „Sunt foarte fericit pentru noul meu capitol la Galatasaray! Încântat de primirea călduroasă, sunt pregătit și nerăbdător să încep!”

  • Galatasaray confirmă negocierile cu Cicâldău! Prima reacție oficială a turcilor

Totodată, pe contul oficial al Craiovei a apărut și un clip în care mijlocașul le-a transmis un mesaj oltenilor. 

 

„Bună seara tuturor, aș vrea să mulțumesc suporterilor, staff-ului și în special jucătorilor, ați fost ca o familie pentru mine în toți acești trei ani, unde am trăit și momente bune, și momente mai puțin bune. Practic, ați fost ca o familie, unde m-am simțit foarte bine. Pe această cale aș vrea să vă mulțumesc pentru tot ce mi-ați oferit fiecare în parte și pentru gândurile bune oferite, mai ales atunci când nu era o perioadă tocmai bună. Am mare încredere în echipă, în colegi, în suporterii echipei și sunt sigur că în acest an o să faceți o figură frumoasă”, a spus Cicâldău. 

21:50 Cicâldău a semnat o înțelegere cu Galatasaray valabiliă până în 2026. Mijlocașul s-a pozat pentru prima dată în tricoul echipei din Istanbul. Potrivit lui Victor Becali, care a declarat pentru gsp.ro, jucătorul va avea un salariu de peste 1 milion de euro.   

20:50 Galatasaray l-a prezentat pe Alexandru Cicâldău cu un clip special, în care fotbalistul a fost anunțat drept noul jucător al clubului. 


Mijlocașul român a fost surprins astăzi în aeroport, în timp ce aștepta zborul către Turcia. Cicâldău este însoțit de impresarul Giovanni Becali.

Galatasaray și Universitatea Craiva au ajuns la un acord pentru transferul lui Alexandru Cicâldău în Turcia. 

6.5 milioane de euro plătesc turcii în schimbul fotbalistului român. Dintre aceștia aproape două milioane vor merge la Gică Haci, care a păstrat 30% dintr-un eventual transfer în momentul în care l-a vândut, în 2018.

Cicâldău a jucat 129 de meciuiri pentru Craiova, reușind să marcheze 33 de goluri și a oferit 29 de pase pentru olteni.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!