EXCLUSIV | Jucătorul de națională care l-ar putea înlocui pe Cicâldău la Craiova! Reacția lui Cârțu

Oltenii i-au găsit un posibil înlocuitor lui Alexandru Cicâldău!

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 25 Iulie 2021, 17:20
Data actualizarii: Duminica 25 Iulie 2021, 17:25

Cicâldău s-a despărțit, ieri, de Universitatea Craiova și a semnat un contract valabil cinci ani cu Galatasaray, cu o clauză de reziliere de 25 de milioane de euro.

Oltenii încearcă în momentul de față să-i găsească un înlocuitor. Prima soluție, potrivit patronului Rotaru, ar fi Gustavo, însă oltenii nu pot sta într-un singur jucător la centru, așa că s-au orientat către un fotbalist din Liga 1.

Andrei Ciobanu, jucător crescut la Academia Hagi, ar putea fi soluția perfectă pentru olteni.

„Ciobanu e un jucător interesant și mie îmi place, dar nu știu ce să spun acum, este prea devreme. Vedem. Vom vedea ce strategie va gândi noul antrenor pe care îl va aduce domnul Rotaru.

E un jucător interesant. Hagi știe foarte bine că cu noi nu pierde. Sau n-ar pierde dacă ar fi o situație din asta (dacă s-ar face mutarea), pentru că noi suntem o vitrină bună, dovadă și cu Cicâldău, acum... Cum a fost și cu Mitriță și cu alții care au trecut prin Academia lui.

Deocamdată nu știu strategia pe care o va implementa noul antrenor”, a spus Sorin Cârțu la ProX, în cadrul emisiunii Ora exactă în sport.

Andrei Ciobanu a făcut pasul spre prima echipă a Viitorului (actuala Farul Constanța) în 2016. Echipă în tricoul cărei a jucat de 118 meciuri, reușind să marcheze 17 goluri și să ofere 9 pase decisive.

1.5 milioane de euro este cota de piață a lui Andrei Ciobanu, potrivit transfermarkt.com

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!