Alexandru Cicaldau Galatasaray Stranieri

Turcii, înnebuniți de transferul lui Cicâldău! Pagina de Instagram a mijlocașului român a explodat la doar 24 de ore

Galatasaray l-a transferat pe Alexandru Cicâldău.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Sambata 24 Iulie 2021, 17:19
Data actualizarii: Sambata 24 Iulie 2021, 21:09

Mijlocașul a zburat în cursul zilei de sâmbătă către Istanbul, acolo unde a semnat cu turcii. Sport.ro a anunțat, în exclusivivitate, transferul lui Cicâldău în Turcia. Câteva ore mai târziu, Galatasaray a anunțat, pe social-media, că negociază cu fotbalistul deținut de Universitatea Craiova.

Imediat după anunț, fanii lui Galatasaray l-au asaltat pe mijlocașul echipei naționale. În lumea mondială a fotbalului, suporterii din Istanbul sunt renumiți pentru implicarea și devotamentul de care dau parte atunci când este vorba de echipa lor favorită.

  • Turcii, înnebuniți de transferul lui Cicâldău! Pagină de Instagram a mijlocașului român a explodat, la doar 24 de ore

La doar o zi de la anunțarea discuțiilor dintre cele două părți, Cicâldău a avut parte de o creștere specaculoasă în social-media. Acesta a adunat, într-o singură zi, peste 22.400 de urmăritori noi. Vineri, pe contul său de Instagram acesta aduna 41.800 de urmăritori, în timp ce sâmbătă, acesta era urmărit de 64.200 de persoane.

Cicâldău a ajuns la Craiova în iulie 2018, de la Viitorul Constanța, actuală Farul. În 129 de meciuri în Bănie, acesta a marcat 33 de goluri și a oferit 21 de pase de gol. Are și 14 selecții pentru echipa națională, pentru care a înscris de două ori, ambele în plasa Armeniei, în înfrângerea din martie.

Modifică setările cookies