Alexandru Cicaldau Galatasaray Stranieri Turcii, înnebuniți de transferul lui Cicâldău! Pagină de Instagram a mijlocașului român a explodat, la doar 24 de ore

Turcii, înnebuniți de transferul lui Cicâldău! Pagina de Instagram a mijlocașului român a explodat la doar 24 de ore

Galatasaray l-a transferat pe Alexandru Cicâldău.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Sambata 24 Iulie 2021, 17:19
Data actualizarii: Sambata 24 Iulie 2021, 21:09

Mijlocașul a zburat în cursul zilei de sâmbătă către Istanbul, acolo unde a semnat cu turcii. Sport.ro a anunțat, în exclusivivitate, transferul lui Cicâldău în Turcia. Câteva ore mai târziu, Galatasaray a anunțat, pe social-media, că negociază cu fotbalistul deținut de Universitatea Craiova.

Imediat după anunț, fanii lui Galatasaray l-au asaltat pe mijlocașul echipei naționale. În lumea mondială a fotbalului, suporterii din Istanbul sunt renumiți pentru implicarea și devotamentul de care dau parte atunci când este vorba de echipa lor favorită.

  • Turcii, înnebuniți de transferul lui Cicâldău! Pagină de Instagram a mijlocașului român a explodat, la doar 24 de ore

La doar o zi de la anunțarea discuțiilor dintre cele două părți, Cicâldău a avut parte de o creștere specaculoasă în social-media. Acesta a adunat, într-o singură zi, peste 22.400 de urmăritori noi. Vineri, pe contul său de Instagram acesta aduna 41.800 de urmăritori, în timp ce sâmbătă, acesta era urmărit de 64.200 de persoane.

Cicâldău a ajuns la Craiova în iulie 2018, de la Viitorul Constanța, actuală Farul. În 129 de meciuri în Bănie, acesta a marcat 33 de goluri și a oferit 21 de pase de gol. Are și 14 selecții pentru echipa națională, pentru care a înscris de două ori, ambele în plasa Armeniei, în înfrângerea din martie.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!