"Eu am auzit ca acolo merge!" L-a dat Dragomir de gol pe Hagi?! Gigantul european la care l-ar putea vinde pe Ianis pana la urma

"Eu am auzit ca acolo merge!" L-a dat Dragomir de gol pe Hagi?! Gigantul european la care l-ar putea vinde pe Ianis pana la urma

Dumitru Dragomir i-a dat de gol pe Hagi si Popescu inainte de EURO, cand a spus ca "au zburat cu mine in avion, s-au dus sa negocieze transferul lui Ianis".

Dumitru Dragomir, fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, arunca bomba. El spune ca "se aude" ca Ianis Hagi va ajunge la Bayern Munchen! Acesta este de parere ca Ianis Hagi ar face fata cu brio in Bundesliga si spune ca e la fel de bun ca James Rodriguez.

Dumitru Dragomir: "Am auzit ca Ianis merge la Bayern! Luati-o ca pe un zvon"

Dumitru Dragomir a vorbit despre prestatia lui Ianis Hagi de la EURO, declarandu-se impresionat de calitatile lui Hagi Jr. El spune ca sunt mai putin de 5 fotbalisti in lume care sa loveasca mingea la fel de bine si cu stangul, si cu dreptul. De asemenea, acesta mai spune ca Ianis Hagi a crescut mult din punct de vedere fizic.

"Eu am auzit ca acolo merge. Dar nu o luati ca pe o informatie, ci ca pe un zvon. Parerea mea e ca acolo ar trebui sa mearga, pentru ca nemtii sunt seriosi.

E cel putin la fel de bun ca James Rodriguez", a spus Dumitru Dragomir la Digi.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Spania, Grecia, Bulgaria și Italia anunţă că elimină interdicţiile pentru turiştii de la noi
BRAT
Modifică setările cookies