"Este o situatie ingrata!" COVID-19 a creat HAOS in Liga 1! Jucatorii se antreneaza cum pot, iar altii nu isi pot vedea familiile! Dezvaluiri de ULTIMA ORA despre situatia care a creat isterie in toata lumea

edi iordanescu coronavirus Gaz Metan Medias Superliga "Este o situatie ingrata!" COVID-19 a creat HAOS in Liga 1! Jucatorii se antreneaza cum pot, iar altii nu isi pot vedea familiile! Dezvaluiri de ULTIMA ORA despre situatia care a creat istorie in toata lumea
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 31 Martie 2020, 20:32
Data actualizarii: Marti 31 Martie 2020, 20:36


Edi Iordanescu a vorbit despre situatia de la Gaz Metan Medias.
 

Liga 1 este suspendata din cauza pandemiei de coronavirus care a lovit si in Romania. Unele cluburi au injumatatit salariile jucatorilor din cauza faptului ca aceasta pandemie va lovi si la capitolul economic, iar daca cluburile nu ar fi apelat la aceste masuri, le-ar i fost destul de greu sa supravietuiasca in astfel de conditii.

Antrenorul celor de la Gaz Metan Medias, Edi Iordandescu, a vorbit despre situatia de la club din aceasta vreme si spune ca este o situatie ingrata. Tehnicianul le-a dat programe individualizate jucatorilor pentru a se antrena acasa, iar acestia trebuie sa prezinte periodic locul in care se afla si situatia din punct de vedere medical.

"E o situatie ingrata. Tot ce am putut face ca lider al staff-ului a fost sa punem pe stop procesul de pregatire si am dat programe individualizate pentru acasa, desi suntem constienti ca este greu.

Jucatorii sunt obligati sa posteze periodic locul in care se afla si situatia in care se gasesc din punct de vedere medical. Cu strainii e foarte greu de gestionat situatia, foarte multi sunt la Medias, pe multi dintre ei i-a prins departe de familie, pentru ca majoritatea erau singuri la Medias si familiile lor sunt peste tot.

Mereu mi-am aparat jucatorii, si acum pledez pentru ei, trebuie avuta grija de ei. Sunt jucatori cu valoare, care au facut performanta, si-au respectat contractele si orice club trebuie sa aiba grija de jucatorii lui. Este o situatie neplacuta, majoritatea cluburilor din Romania se bazeaza pe bugetul anual venit din drepturile de televizare.

Inteleg cluburile care au actionat deja, insa cred ca trebuia gasita o formula dreapta si eficienta, astfel incat jucatorii sa fie protejati si cluburile sa nu intre in imposibilitate de plata. Forma de gestionare trebuie sa fie comuna la nivelul Ligii 1", a declarat Edi Iordanescu la Digisport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!