Fotbal intern

Unde a ajuns fotbalistul român care seamănă cu Messi! În trecut, FCSB și Dinamo s-au bătut pentru semnătura lui

Transformare uriașă a fotbalistului pentru care s-au luptat Dinamo și FCSB pe când avea 19 ani.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 09 Ianuarie 2022, 21:57
Data actualizarii: Duminica 09 Ianuarie 2022, 22:14

În 2015, Dinamo și FCSB se luptau pentru semnătura unuia dintre cei mai talentați tineri fundași de la acea vreme. Este vorba de Bogdan Burlă, care evolua pe atunci la UTA Arad, în liga secundă.

Burlă era om de bază pe atunci la UTA, iar evoluțiile sale în tricoul „Bătrânei Doamne” au stârnit interesul lui Rădoi și Rednic, antrenorii celor două mari rinale Dinamo și FCSB, la acel moment. Cei doi antrenori chiar au fost să-l urmărească la un meci al lui UTA cu Tărlungeni.

Ghinionul a făcut ca Mirel Rădoi să fie înlocuit pe banca FCSB-ului de Laurențiu Reghecampf, iar interesul față de fundașul Aradului a dispărut odată cu plecarea fostului selecționer de la echipă.

După acel moment, cariera lui Bogdan Burlă n-a urmat cel mai fericit traseu. În 2018 a părăsit-o pe UTA și a semnat cu Șoimii Lipova, iar un an mai târziu s-a transferat la Gloria Lunca-Teuz Cermei. În 2021 a semnat cu CS Ineu, echipă din Liga 4. După șase luni s-a transferat la Frontiera Curtici, club la care activează și acum.

Comparat în trecut cu Messi, datorită trăsăturilor fizice care aduc cu starul argentinian, Bogdan Burlă este departe acum de forma sportivă ce îl aducea în atenția celor mai importante cluburi din România.

La doar 25 de ani, fundașul stânga a pus câteva kilograme în plus pe el și pare că s-a resemnat în privința carierei sale.


Steaua si Dinamo se bat pe un jucator de 19 ani de la UTA! Vi se pare ca seamana cu cineva? :) pe www.sport.ro

Modifică setările cookies