VIDEO EXCLUSIV Emil Săndoi, out de la Chindia? Ce a declarat tehnicianul despre viitorul său la Târgoviște

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 31 Mai 2022, 11:28
Data actualizarii: Marti 31 Mai 2022, 20:56

Emil Săndoi a salvat-o pe Chindia de la retrogradare, însă antrenorul este pe picior de plecare de la echipa din Târgoviște. 

Chindia Târgoviște a trecut dramatic de barajul cu Concordia Chiajna. După ce a pierdut meciul tur, scor 1-2, târgoviștenii au împins duelul în prelungiri cu un gol de 1-0 marcat în minutul 90+1. Totul s-a decis la loviturile de departajare, unde echipa lui Emil Săndoi s-a impus cu 4-1.

Într-o intervenție telefonică telefonică la "Ora Exactă în Sport", Emil Săndoi a vorbit despre viitorul său profesional, explicând că nu s-a luat vreo decizie în nicio direcție, urmând să discute zilele următoare cu conducerea clubului.

"Nu pot să vă răspund ceva concret, pentru că nu știu. A trecut doar o zi de când s-a încheiat barajul, am discutat doar o dată aproximativă pentru începerea pregătirilor, eu le-am spus cam când ar trebui. O să dăm un program pentru jucători. În rest, nu a existat nicio promisiune din partea nimănui, nici nu ne-am gândit la asta. 

A rămas să discutăm, nu avem nicio obligație unii față de ceilalți. Nu știu ce să răspund dacă îmi doresc să continui sau nu. A fost un campionat lung și greu, eu am avertizat demult, am avut discuții cu conducerea clubului. 

În afară de toată această trambalare de trei ani de zile în care am fost doar pe drumuri, din punct de vedere sportiv, președintele clubului niciodată nu a venit la mine să mă întrebe de ce a jucat nu știu ce jucător, de ce altul a fost rezervă... lucru care în România este mai rar întâlnit", a declarat Săndoi la PRO ARENA

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!