gabriel debeljuh CFR Cluj Superliga Superliga

Eliminat după doar cinci minute, Gabriel Debeljuh a explicat ce s-a întâmplat la faza în care a văzut „roșu”: „Penibil, penibil!”

CFR Cluj a învins-o pe Chindia Târgovişte cu scorul de 2-0 (2-0), duminică seara, în deplasare, la Ploieşti, într-un meci din etapa a patra a Superligii.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 07 August 2022, 21:10
Data actualizarii: Duminica 07 August 2022, 21:15

Ardelenii au terminat partida în nouă oameni după ce Yeboah (66') și Debeljuh (79') au văzut cartonașe roșii. Dan Petrescu a fost și el eliminat.

Gabriel Debeljuh a primit cartonaş roşu pentru lovirea cu cotul a lui Daniel Celea la un duel aerian. Atacantul campioane se jură însă că lovitura sa nu a avut intensitate și că nu merita să fie eliminat. Croatul intrase pe teren de cinci minute, înlocuindu-l pe Jefte.

„Penibil, penibil!”

„A fost mingea sus și am sărit ca să o lovesc. Nu a fost fault niciodată. Arbitrul a fost și la VAR să revadă faza. Nu  pot să înțeleg cum nu a putut să vadă că nu a fost fault.

Am revăzut faza... Nu știu ce să mai zic. Dacă asta e fază de cartonaș roșu, mă las de fotbal. Nu știu ce a văzut arbitrul, dar pentru mine a fost penibil, penibil”, a spus Gabriel Debeljuh la finalul meciului Chindia - CFR Cluj 0-2.

În urma victoriei din această seară, CFR a urcat pe primul loc, la egalitate de puncte şi golaveraj cu Rapid. Chindia a rămas fără victorie în acest sezon. 

Modifică setările cookies