VIDEO Elias Charalambous, anunț important înaintea meciului cu Sepsi

Elias Charalambous FCSB Sepsi OSK Superliga Elias Charalambous / foto: Cristi Pintea
Ionuț Stoica
Data publicarii: Marti 23 Aprilie 2024, 15:00
Data actualizarii: Marti 23 Aprilie 2024, 15:16

FCSB este tot mai aproape de titlu.

După primele cinci runde din play-off și play-out, FCSB este neînvinsă și tot mai aproape sa fie desemnată campioana Superligii.

La conferința de presă premergătoare confruntării cu meciului cu Sepsi OSK, Elias Charalambous, antrenorul celor de la FCSB, a oferit declarații privind parcursul în play-off și lupta la titlu.

  • Elias Charalambous / Captură PRO TV

Elias Charalambous : "Am știut încă de la început că va fi dificil"

Charalambous a evidențiat că echipa sa se află într-o formă excelentă în acest play-off și speră ca jucătorii să facă un alt meci bun și să obțină cele trei puncte. Cu toate că sunt aproape de titlu, antrenorul a evidențiat presiunea, aceasta fiind un element motivator atât în meciuri, cât și la antrenamente.

Despre lupta pentru titlu, tehnicianul cipriot a subliniat că, deși sunt aproape de a-l câștiga, echipa trebuie să-și mențină forța și concentrarea pentru a obține rezultatele dorite.

"Pornim în a doua parte a acestui play-off. Am știut încă de la început că va fi dificil. Jucătorii mei sunt în formă foarte bună în acest play-off și sper ca mâine vor reuși să facă din nou un meci bun și să câștigăm cele trei puncte.

"Dacă am presiune? În astfel de cluburi mari cum este al nostru va exista mereu presiune. Trebuie să existe. Inclusiv la antrenamente. Suntem aproape de titlu, însă nu l-am câștigat încă, ceea ce înseamnă că mâine va trebui să arătăm aceeași forță ca în ultimele meciuri." a declarat tehnicianul celor de la FCSB.

Charalambous: "Sepsi, au jucători buni"

Întrebat despre diverși jucători de la Sepsi, în cazul de față, Cosmin Matei, tehnicianul a avut un răspuns concret, explicând că echipa sa este primul loc, și că nu prea urmărește ce fac alte formații.

"Noi ne uităm mai mult la echipa noastră. Asta e cel mai important pentru noi. Cum jucăm noi, asta mă preocupă. Nu știu cine va juca pentru Sepsi, au jucători buni, dar noi ne concentrăm asupra evoluțiilor noastre", a declarat Elias Chalarambous, marți dimineață.

Clasament Play-off

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!