VIDEO Ovidiu Popescu s-a recuperat și e apt pentru meciul cu Sepsi. Promisiunea pe care Vlad Chiricheș i-a făcut-o lui Charalambous

Elias Charalambous FCSB Ovidiu Popescu Vlad Chiriches Fotbal intern Elias Charalambous / foto: Cristi Pintea
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 23 Aprilie 2024, 14:29
Data actualizarii: Marti 23 Aprilie 2024, 15:11

FCSB va putea conta din nou pe pe serviciile lui Ovidiu Popescu, accidentat la finalul lunii martie.

Elias Charalambous a anunțat la conferința de presă dinaintea meciului cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe că Ovidiu Popescu s-a recuperat și va reveni în lot.

FCSB nu va putea conta în schimb pe Luis Phelipe și pe Vlad Chiricheș care s-a accidentat în meciul cu Rapid.

"Phelipe va fi OUT pentru meciul de mâine. Încă nu este pregătit să se alăture echipei. Ovidiu Popescu va fi alături de noi. E recuperat 100% și va fi cu noi", a spus Elias Charalambous la conferința de presă dinaintea meciului cu Sepsi OSK.

Chiricheș, accidentat din nou

Vlad Chiricheș ar putea sta în afara terenului până la finalul sezonului, însă i-a promis lui Charalambous că va face tot posibilul pentru a reveni mai devreme.

"L-am pierdut pe Chiricheș. Încă nu știm pentru cât timp. Ar putea rămâne în afara terenului pentru restul sezonului, însă mi-a transmis că va face tot posibilul pentru a se recupera mai repede, ceea ce îmi arată cât de pasionat este de fotbal și 'foamea' pe care o are. La vârsta lui cu greu găsești astfel de caractere. Sper să revină cât mai curând, pentru că este un jucător extrem de important pentru noi. Sunt multe motive pentru care îl vrem alături de noi", a mai spus Charalambous.

Sepsi OSK - FCSB, duel în etapa cu numărul șase din Superliga, programat miercuri de la ora 21:45, pe stadionul din Sfântu Gheorghe.

FCSB poate deveni campioană matematic la finalul acestei etape dacă se impune în fața lui Sepsi, iar Universitatea Craiova nu câștigă meciul cu CFR.

Clasament play-off Superliga

Standings provided by Sofascore
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!