GALERIE FOTO Eleganță, finețe! Cum a apărut Adi Mutu la petrecerea lui Rapid

Adi Mutu Rapid rapid centenar Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 24 Iunie 2023, 20:31
Data actualizarii: Sambata 24 Iunie 2023, 20:37

FC Rapid București împlinește 100 de ani de la înființare pe 25 iunie 2023! 

Echipa s-a numit la început CFR București și ar fi trebuit să ia naștere pe 11 iunie 1923, nu pe 25 iunie. Dar cum data de 11 iunie era importantă pentru comuniști, fondatorii Rapidului au decis să amâne momentul. Din acest motiv actele asociației au fost semnate pe 25 iunie și așa a rămas consemnat în certificatul de naștere al echipei.

Eleganță, finețe! Cum a apărut Adi Mutu la petrecerea lui Rapid

Rapidiștii au organizat un eveniment special în anul centenarului. La clubul „The One”, oamenii importanți din cadrul echipei giuleștene și-au făcut apariția.

Nelipsit a fost și Adrian Mutu, antrenorul principal de la echipă. Tehnicianul care a terminat cu Rapid pe locul cinci ediția 2022/23 a Superligii României a venit îmbrăcat în negru.

De când se află pe banca giuleștenilor, Adrian Mutu a bifat 54 de apariții la cârma echipei și a înregistrat o medie de 1.72 puncte pe meci, conform statisticilor oferite de site-ul de specialitate Transfermarkt.

Primul meci din istorie al lui Rapid

Pe 28 octombrie 1923, CFR București a disputat primul meci din istoria sa. A fost o înfrângere cu Unirea Timișoara, scor 4-8. După zece zile a urmat un nou joc, de această dată împotriva Gloriei Arad. Rapidiștii au pierdut și acest meci, scor 1-2.

De-a lungul timpului Rapid a oscilat între Liga 1 și Liga 2, dar acum clubul pare că a intrat într-o eră a stabilității. Echipa are ambiții mari pentru sezonul 2023/2024, acționarii Dan Șucu și Victor Angelescu se gândesc la câștigarea titlului.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!