El este noul pariu al lui Gică Hagi de la Farul: "E top! Optar și decar"

Gheorghe Hagi eduard radaslavescu Farul Constanta Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Decembrie 2021, 08:35
Data actualizarii: Marti 21 Decembrie 2021, 08:35

Farul a încheiat pe loc de play-off anul 2021, după ce a învins Dinamo în ultima etapă, scor 2-0.

La finalul meciului din "Ștefan cel Mare", Gheorghe Hagi a fost rugat să numească câțiva jucători tineri proveniți din academia sa în care își pune speranțe mari, iar pe primul loc l-a plasat pe Eduard Radaslavescu (17 ani), un mijlocaș ofensiv care a debutat la seniori în luna septembrie.

Eduard Radaslavescu, pariul lui Gică Hagi

"Radaslavescu. E 2004. Radaslavescu e top, e top! Optar, decar. Grameni, și el. Am avut 12 cu mine din vară, toți au jucat, au debutat. Unii au avut mai puține șanse, alții mai multe.

Avem și fundași centrali buni, care sunt la loturile naționale. Avem și atacant, Andronache, care a avut o accidentare și sperăm să revină din iarnă. Bodișteanu, pe care l-am pedepsit puțin și sperăm să revină. Alexi Pitu e deja matur și el", a spus Gică Hagi, la conferința de presă de după meciul cu Dinamo.

Radaslavescu a strâns nouă meciuri la prima echipă a celor de la Farul, iar în noiembrie a marcat un gol superb pentru România U20 într-un amical cu Polonia, scor 2-1.

Farul a început cu un singur jucător U21 meciul cu Dinamo - Constantin Grameni (19 ani). Pe parcurs au mai intrat Alexi Pitu (19 ani) și Nicolas Popescu (18 ani).

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!