Liga 1

El e pustiul format de Barcelona care vine la Viitorul! Poate juca pe 4 posturi, dar nu asta l-a convins pe Hagi sa-l aduca: cum l-a cucerit pe "Rege"

Viitorul este foarte aproape sa aduca un fotbalist trecut si pe la juniorii Barcelonei.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 20 Iulie 2018, 13:41
Data actualizarii: Vineri 20 Iulie 2018, 13:47

Echipa lui Hagi a reusit sa-l transfere pe Artean de la Timisoara, iar acum este la un pas sa-l achizitioneze pe si Amir Natcho, jucator care a trecut pe la echipa a doua a Barcelonei. Natcho este un mijlocas rus in varsta de 22 de ani care in perioada 2014-2015 a fost la juniorii Barcelonei. De atunci, Natcho a mai trecut pe la TSKA Moscova, Krasnodar si Lokomotiv Moscova.

Gica Hagi a fost impresionat de calitatile tanarului fotbalist rus. Natcho poate juca practic pe orice pozitie la mijlocul terenului, fapt ce l-a determinat pe Hagi sa-l aduca la Viitorul. Natcho pote evolua atat ca numar 10, dar si ca mijlocas la inchidere, si poate evolua pe oricare dintre benzi. Potrivit DigiSport, "Regele" a fost impresionat cel mai mult de faptul ca Natcho este jucator de picior stang, o calitate tot mai rara in fotbalul actual, fapt ce l-a cucerit pe Gica Hagi.

Viitorul s-a inteles deja cu fotbalistul, Natcho urmand a ajunge in Romania din postura de jucator liber de contract.

sursa foto: Twitter

Modifică setările cookies